Basket League: Με φόρα για το πρώτο διπλό ο ΠΑΟΚ στο Λαύριο

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2022

Με τρεις αγώνες ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Basket League. Ο Απόλλων Πάτρας υποδέχεται την Καρδίτσα, ο Κολοσσός Ρόδου τον Προμηθέα Πάτρας, ενώ το σημερινό πρόγραμμα κλείνει ο ΠΑΟΚ ο οποίος θα ψάξει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη κόντρα στο Λαύριο.

Στις 16:00 θα διεξαχθούν οι δύο πρώτοι αγώνες. Η Καρδίτσα που έκανε την έκπληξη την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Κολοσσό, ταξίδεψε στην Πάτρα με στόχο να αποδείξει πως η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής δεν ήρθε τυχαία, ενώ οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν πλήρεις και θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη για φέτος. 
Την «παρθενική» φετινή του νίκη θα ψάξει και ο Κολοσσός, ο οποίος εκτός από τους νεοφώτιστους ηττήθηκε και από τον Ιωνικό την πρώτη αγωνιστική. Το έργο του μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού ο Προμηθέας έχει μπει... αγριεμένος στην φετινή σεζόν, μετρώντας 4 νίκες σε 4 αγώνες την φετινή σεζόν με τελευταία, την μεσοβδόμαδη μεγάλη επικράτηση κόντρα στην Γκραν Κανάρια για το Eurocup.
Το σημερινό πρόγραμμα κλείνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει στις 19:15 εκτός έδρας το Λαύριο, βρισκόμενος σε πολύ καλό μομέντουμ, αφού οι δύο θρίαμβοι κόντρα σε Άρη και Σάσαρι έδωσαν ψυχολογία στον Δικέφαλο που απέδειξε πως στην καλή του μέρα... δεν αστειεύεται. Ο Λυκογιάννης έχει όλους του τους παίκτες διαθέσιμους και στις χθεσινές του δηλώσεις, θεωρεί πως η ομάδα είναι έτοιμη για να πανηγυρίσει το πρώτο της διπλό για φέτος. Το Λαύριο από την άλλη, δεν κατάφερε να πανηγυρίσει κάποια νίκη για φέτος στα παιχνίδια του με Παναθηναϊκό και Περιστέρι με το κίνητρό να είναι αυξημένο για ένα θετικό αποτέλεσμα σημερα, κάτι που γνωρίζουν στον ΠΑΟΚ και για τον λόγο αυτό περιμένουν να έχουν δύσκολη αποστολή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.