Βασίλης Γρόσδης: Το ευχήθηκε, δούλεψε για αυτό, το πέτυχε!

Χάρης Εμμανουηλίδης10 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Βασίλης Γρόσδης έχει κάνει ήδη τα πρώτα του βήματα από τον ΠΑΟΚ Β στην πρώτη ομάδα του Δικεφάλου, μπαίνοντας στην εξίσωση των προπονήσεων του Ραζβάν Λουτσέσκου προσθέτοντας μια επιπλέον λύση στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο νεαρός χαφ που ανήκει στο δυναμικό της αναπτυξιακή ομάδας των «ασπρόμαυρων», στο περιθώριο των προπονήσεων της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου μίλησε αναφορικά με τη δική του εκκίνηση σε αυτή τη χρονιά , τις απαιτήσεις που υπάρχουν αλλά και τους προσωπικούς στόχους που θέλει να πετύχει μέσα από το σύνολο του Αλέξανδρου Αλεξιάδη.

Βασίλη, πως είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ Β;

«Ξεκινήσαμε με ένα νέο επιτελείο, μερικά παιδιά ανέβηκαν από τις ακαδημίες, άλλα είναι εδώ και φέτος και κάποιοι αποχώρησαν. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι».

Έπειτα από σειρά ετών στον ΠΑΟΚ, πως είναι η δική σου εμπειρία μέσα από τον ΠΑΟΚ Β;

«Καθημερινά δουλεύω για την εξέλιξή μου και για να βοηθάω την ομάδα, φέτος πιστεύω ότι θα είναι η χρονιά μας. Στόχος μου είναι να βρεθώ στην πρώτη ομάδα και να γίνω βασικό στέλεχος».

Σε όσους δεν παρακολουθούν το πρωτάθλημα της Superleague 2, τι θα έλεγες για τον εαυτό σου αναφορικά με τη θέση που αγωνίζεσαι αλλά και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που πρέπει να βελτιώσεις;

«Η θέση μου στο γήπεδο είναι στον χώρο του κέντρου, πρέπει να γίνω πιο πολύ agressive και να βελτιωθώ στο ψηλό παιχνίδι».

Η περσινή αγωνιστική περίοδος είχε δυσκολίες για εσένα με έναν τραυματισμό, νιώθεις έτοιμος για τη φετινή;

«Ήταν δύσκολη η σεζόν γιατί ξεκίνησα με έναν τραυματισμό που με κράτησε πίσω, δεν το έβαλα κάτω όμως και είμαι εδώ, πιο δυνατός».

Τι διαφορές μπορούμε να περιμένουμε από εσένα και την ομάδα φέτος;

«Σίγουρα έχουμε περισσότερη εμπειρία από τις προηγούμενες σεζόν, θα βοηθήσουμε και τους μικρότερους να ενταχθούν σε αυτό και πιστεύω ότι θα έχουμε μία καλή χρονιά».

Στον ΠΑΟΚ Β έρχονται υπάρχουν αλλαγές με παιδιά από μικρότερες ηλικιακά ομάδες του Δικεφάλου, πόσο εύκολη είναι η ενσωμάτωση των νέων παικτών και τι θα τους συμβούλευες;

«Όλα είναι θέμα προσαρμογής, οι νέοι παίκτες που ανέβηκαν προσαρμόζονται γρήγορα οπότε δεν θα έχουμε κάποιο θέμα. Εμείς οι πιο παλιοί προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά ώστε να προσαρμοστούν, τους λέμε ότι είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που έχει πολλές μάχες και θα πρέπει να είναι πάντα έτοιμοι».

Εντοπίζεις αλλαγές έπειτα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον κόουτς Αλεξιάδη;

«Δεν υπάρχουν διαφορές, ο ΠΑΟΚ Β' ουσιαστικά είναι μία συνέχεια».

Αν η αλλαγή προπονητή θα φέρει στην επιφάνεια περισσότερα παιδιά:

«Προφανώς και συμβαίνει αυτό σε όλες τις ομάδες, εμείς είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής και να βελτιωνόμαστε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.