Ban... τέλος για την ΚΑΕ Άρης

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2022

Οι θετικές εξελίξεις για τις δύο και οι ανάλογες ενδείξεις για τις υπόλοιπες δύο περιπτώσεις που είχαν βάλει τον Άρη στο ποινολόγιο της FIBA, οδήγησαν σήμερα στο επιθυμητό αποτέλεσμα: Η ΚΑΕ Άρης δεν βρίσκεται πια στη σελίδα του BAT της FIBA αφού αφαιρέθηκαν και τα δύο τελευταία ΒΑΝ.

Χθες είχαν διευθετηθεί οι περιπτώσεις του Ντέβιν Μαρμπλ και του Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους και σήμερα δόθηκε λύση στις υποθέσεις του Βλάντο Γιάνκοβιτς και του Βίκτορ Σανικίτζε. Έτσι πλέον το όνομα του Άρη δεν βρίσκεται στο ποινολόγιο της FIBA.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Γιάννης Καστρίτης μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του τόσο στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, την προσεχή Τρίτη με τη Γουλβς για τα προκριματικά του FIBA Europe Cup όσο βέβαια και για την έναρξη της Basket League.

«Πρώτος στόχος παραμένει η οικονομική εξυγίανση»

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τους τέσσερις πρώην αθλητές της ομάδας οι οποίοι είχαν επιβάλλει ban από τη FIBA. Ο λόγος για τους Βίκτορ Σανικίτε, Ντέβιν Μαρμπλ, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους. Οι συμφωνίες με τους άνωθεν έγιναν από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ χωρίς να χρειαστεί μεσολάβηση της FIBA. Ενημερώνουμε ότι στην περίπτωση του Μαρμπλ υπάρχει εξόφληση, ενώ η υπόθεση του Σανικίτζε διευθετήθηκε οριστικά, κάτι που έχει γίνει ήδη στην περίπτωση του Μάικλ Τζένκινς, η οποία ήταν η πιο «επίπονη» οικονομικά για την ομάδα μας. Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ διευθετεί (σε καθημερινή βάση) τις σημαντικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και πρώτος στόχος παραμένει η οικονομική εξυγίανση της εταιρείας, σε μία πολύ δύσκολη, οικονομικά, εποχή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.