Αυτούς εξετάζει η Ρεάλ αν αποχωρήσει ο Ζιντάν!

Metrosport Team01 Απριλίου 2021

Η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται ήδη την επόμενη ημέρα σε περίπτωση που δεν συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο Ζινεντίν Ζιντάν, με την μαδριλένικη εφημερίδα «As» να αποκαλύπτει πως ένας εκ των Ραούλ ή Γιόακιμ Λεβ θα γίνει ο διάδοχός του.

Μόνο σίγουρη δεν μπορεί θεωρηθεί η παραμονή του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς παλεύει να ολοκληρώσει την σεζόν με κάποιο τίτλο. Ήδη, βρίσκεται στο -6 από την κορυφή της Λα Λίγκα, ενώ όσο αναφορά το Τσάμπιονς Λίγη, βρίσκεται αντιμέτωπη με την Λίβερπουλ η οποία έχει ρίξει όλο της το βάρος στο... «κύπελλο με τα μεγάλα αυτιά».

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της «As», οι Μαδριλένοι έχουν έτοιμο το εναλλακτικό πλάνο αν έρθει το διαζύγιο με τον «Ζιζού», με τα δύο πρόσωπα που ερίζουν για τη θέση να είναι οι Ραούλ και Γιόακιμ Λεβ.


Ο Ραούλ, έχει φορέσει την φανέλα της Ρεάλ 741 φορές και είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην «Βασίλισσα». Πλέον, είναι προπονητής της Καστίγια (δεύτερη ομαδα) και περιμένει την...προαγωγή του στην πρώτη ομάδα.

Από την άλλη, ο Γιόακιμ Λέβ, αναμένεται να αποχαιρετήσει τον πάγκο της εθνικής Γερμανίας, έπειτα από το πολύ επιτυχημένο πέρασμα του και την κατάκτηση τίτλων, όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.