Αυτός ο TikToker έχει 30 εκατομμύρια οπαδούς!

Metrosport Team11 Ιουλίου 2021

Ο Νώε Μπεκ – ο 20χρονος αστέρας του TikTok που γεννήθηκε στην Αριζόνα, με τα σχεδόν 30 εκατομμύρια οπαδούς – έκανε τα πρώτα του βίντεο στη δημοφιλή πλατφόρμα, αυτοσχεδιάζοντας αργά το βράδυ στην κρεβατοκάμαρά του. Αυτό συνέβη πριν από περίπου 1,5 χρόνο, ενώ είχε επιστρέψει για διακοπές στο σπίτι του, από το πανεπιστήμιο του Πόρτλαντ, όπου σπουδάζει επιχειρήσεις και παίζει ποδόσφαιρο. 

«Έβαλα κάτι καρφιά στον τοίχο μου για να στήσω και να στηρίξω ένα φακό» είπε γελώντας ενώ καθόταν σε μια αυλή στο ξενοδοχείο Park Hyatt στο Παρίσι, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εβδομάδας μόδας ανδρικών ενδυμάτων. «Δεν είχα τον κατάλληλο φωτισμό εκείνη τη στιγμή». Προχωρώντας στο σήμερα, η πανδημία του κορωνοϊού έδωσε στους «δημιουργούς» του TikTok, όπως είναι γνωστοί οι χρήστες της εφαρμογής, ένα αιχμάλωτο κοινό, και ο Μπεκ είναι πλέον ένας από τους πιο διάσημους ανθρώπους στην πλατφόρμα. 

Τα απλά βίντεό του που απογείωσαν τη δημοτικότητά του 

Η δημοτικότητά του χαρακτηρίζεται από δημοφιλείς τάσεις περιεχομένου με διάφορα βίντεο στα οποία χορεύει, κάνει συγχρονισμό χειλιών και σε μεγάλο βαθμό δείχνει μη φιλτραρισμένες στιγμές από τη ζωή του. Αυτό είναι εξάλλου, ένα μέρος της γοητείας του TikTok: Σε αντίθεση με εκείνους που εμφανίζονται ως influences στο Instagram, ο κόσμος που παρουσιάζει ένας δημιουργός του TikTok δεν χρειάζεται να είναι ραφιναρισμένος και τέλειος. Στην πραγματικότητα, είναι καλύτερο εάν δεν είναι. 

Αλλά το γιατί ο Μπεκ έγινε εξαιρετικά viral είναι δύσκολο να το εντοπίσει κανείς και μάλιστα, είναι ο πρώτος που το παραδέχεται. «Είναι τρελό το πόσο γρήγορα μεγάλωσε το κοινό μου» είπε. «Δεν είμαι σίγουρος γιατί. Πραγματικά δεν υπάρχει μυστικό πίσω από αυτό. Ήμουν συνεπής και δημοσίευσα πράγματα που μου άρεσαν να δημοσιεύω, είτε ήταν τάσεις, είτε απλά πράγματα που με έκαναν χαρούμενο». 

Οι πληρωμένες διακοπές στο Παρίσι - υπό έναν όρο, να διαφημίζει τα ρούχα που φορά 

Πάντως, στο Παρίσι που βρέθηκε, ο Μπεκ ήταν ενθουσιασμένος. Ήταν η πρώτη του φορά στην πόλη – η πρώτη του φορά στην Ευρώπη. Η δουλειά του, ήταν να γυρνάει στην πόλη, μαζί με έναν άλλον influencer, φορώντας ρούχα της τελευταίας κολεξιόν AMI, και να γυρίζει βίντεο. 

Φυσικά, όλο αυτό το διάστημα που βρισκόταν στο Παρίσι, φρόντισε να ανεβάσει πολλά βίντεο στο TikTok, ακόμη και με πλήθος από θαυμαστές που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο του για να τον δουν ή και να γυρνάει σε αρτοποιεία της πόλης, φορώντας τα νέα του ρούχα. Ένα βίντεο του που παίζει ποδόσφαιρο στο Le Parc des Princes έχει συγκεντρώσει πάνω από 11 εκατομμύρια προβολές.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.