Κροστάνοφ: «Αυτός είναι ο Μαζικού- Θέλει να κάνει βήμα παραπάνω με τον Άρη»

Metrosport Team28 Ιουνίου 2022

Ο Ιορντάν Κροστάνοφ, δημοσιογράφος από την Βουλγαρία, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την μετακίνηση του Μαζικού από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στον Άρη

 «Πολλές φορές τα στατιστικά δεν λένε την αλήθεια, αλλά στην περίπτωση του Μαζικού την λένε. Είχε τρία γεμάτα χρόνια με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Παίζει στην αριστερή πλευρά, μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο και σαν εξτρέμ. Του αρέσει να μπαίνει στις φάσεις, έχει καλή σέντρα και είναι γρήγορος. Παίζει και ένας εναντίον ενός. 

Ηθελε να τον κρατήσει η ΤΣΣΚΑ, αλλά αυτός δεν ήθελε να μείνει. Επιθυμούσε να αλλάξει πρωτάθλημα. Πήρε το κύπελλο με την ΤΣΣΚΑ, αγωνίστηκε και στο Conference League και τώρα θα κάνει ένα ακόμη βήμα μπροστά στον Άρη» είπε αρχικά και συνέχισε: «Είναι σαν τους Βραζιλιάνους. Ωστόσο, τον τελευταίο χρόνο ανέπτυξε το παιχνίδι του και στην άμυνα. Μπορεί να παίξει και με τέσσερις και με τρεις στην άμυνα, ανάλογα πως θα αγωνίζεται η ομάδα. 

Είναι καλός και στην τριάδα της άμυνας, αριστερά. Αν είναι φορμαρισμένος μπορεί να ξεχωρίσει. Δεν μπορώ να τον παρομοιάσω με κάποιον στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι γρήγορος και του αρέσει να κάνει συνέχεια επίθεση. Σε μία ομάδα που κρατάει την μπάλα ανεβαίνει πολύ ψηλά και δημιουργεί ρήγματα. Μερικές φορές έπαιζε και αριστερό χαφ, συνέχεια ήταν μπροστά όταν η ομάδα του ήθελε να πιέσει. Προέρχεται από την γαλλική σχολή και είναι στα 26, στην καλύτερή του ηλικία.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.