Αυτόπτης μάρτυρας σε επίθεση με μαχαίρι πρώην επιθετικός του Ατρομήτου: «Είδα τραυματισμένα παιδιά, είναι φρικτό»

Metrosport Team08 Ιουνίου 2023

Ο πρώην επιθετικός του Ατρομήτου και της Λίβερπουλ, Αντονί Λε Ταλέκ, ήταν αυτόπτης μάρτυρας ενος φρικτού περιστατικού,  όταν άνδρας σε πάρκο της Γαλλίας επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε παιδιά. 

Η είδηση πως άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε παιδική χαρά, τραυματίζοντας μεταξύ άλλων οκτώ παιδιά, τα τρία εκ των οποίων σοβαρά, έχει προκαλέσει σοκ στην Γαλλία. 

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Πέμπτης (8/6) σε πλατεία στο Annecy της Γαλλίας, στην οποία έτυχε να βρίσκεται κι ένας γνώριμος στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό από τη θητεία του στον Ατρόμητο, ο Αντονί Λε Ταλέκ.

Ο άλλοτε φορ των Περιστεριωτών (2015-17) και της Λίβερπουλ, έκανε live μετάδοση από το σημείο περιγράφοντας το σκηνικό κι έκανε λόγο για φριχτές καταστάσεις, δηλώνοντας:

«Έτρεχα στη λίμνη και είδα περίπου δέκα άτομα να τρέχουν στην αντίθετη κατεύθυνση. Τους ρώτησα τι συνέβαινε και κάποιος μου είπε ''τρέξε, τρέξε'', ότι κάποιος μαχαίρωνε ανθρώπους.

Είδα έναν τύπο απέναντί μου να τον κυνηγάνε πέντε αστυνομικοί πέντε-δέκα μέτρα πίσω του, προσπαθώντας να τον πιάσουν.

Εγώ συνέχισα. Είδα παιδιά στο τέλος της λίμνης, κάποια παιδιά βρίσκονταν στο έδαφος. Είδα παιδιά τραυματισμένα, ήταν φρικτό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.