Αυτόν τον παίκτη από το φετινό Survivor υποστηρίζει ο Τριαντάφυλλος

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2022

Ο Τριαντάφυλλος ήταν αδιαμφισβήτητα ο πρωταγωνιστής του περυσινού Survivor. Οι επιδόσεις του στα αγωνίσματα, οι κόντρες που πρωταγωνιστούσε και τα… πονεμένα του άκρα βρέθηκαν στο επίκεντρο του ριάλιτι επιβίωσης και εν τέλει αποδείχτηκε πως του έδωσαν και το εισιτήριο για την επιτυχία αφού άργησε να αποχωρήσει.

Φέτος αποφάσισε να πάρει θέση για τα όσα γίνονται στο Survivor. Στο επεισόδιο της Τετάρτης (12/1) ο Γιώργος Κατσαούνης βρέθηκε στο στόχαστρο των Μαχητών κατά τη διάρκεια του συμβουλίου. Στο συμβούλιο του νησιού οι Μαχητές έκαναν λόγο για εσχάτη προδοσία και όλοι μαζί έστησαν στον τοίχο τον Γιώργο Κατσαούνη χαρακτηρίζοντάς τον ανάξιο της εμπιστοσύνης τους. Υπήρξε ωστόσο ένας παίκτης του Survivor που πήρε το μέρος του, μονάχα που αυτός δεν βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, αλλά στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος συμμετείχε στο Survivor 2021.

Τα όσα έγιναν ξύπνησαν μνήμες στον τραγουδιστή. Ο Τριαντάφυλλος έστειλε το δικό του μήνυμα για τον Γιώργο Κατσαούνη:

«Τι σας θυμίζει όλο αυτό; Oλοι εναντίoν σε ένα παίχτη; Τώρα εκεί τι θέλουν όλοι οι παίχτες που είναι εναντίoν του Τσάκα Τσούκα να δώσω εντολή σε όλο το club και να τον βγάλουμε νικητή; Άντε πάμε έτσι γιατί περίεργα την είδα ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ».

Πηγή: instanews.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.