«Αυτόν είχε κλείσει ο Ρέμπε πριν καταλήξει στον Μουργκ»

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2020

Ο Πίτερ Λίντεν φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και σκιαγράφησε το προφίλ του Τόμας Μουργκ που είναι προ των πυλών της Τούμπας για να αντικαταστήσει τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος πήρε μεταγραφή στη Φενέρμπαχτσε. 

Ο δημοσιογράφος από την Αυστρία αποκάλυψε ποιον παίκτη είχε κλείσει ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, Όλαφ Ρέμπε πριν καταλήξει στον Μουργκ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από την Ραπίντ Βιέννης μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Μουργκ. Είναι αληθή η πληροφορία ότι ο παίκτης έρχεται στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Αρχικά, είχε άλλον ποδοσφαιριστή στα υπόψιν του ο Ρέμπε που είχε περάσει από τη Ραπίντ. Ο λόγος για τον Λουίς Σάουμπ, τον οποίο ήθελε ο Ρέμπε να φέρει στον Δικέφαλο και μάλιστα ο Γερμανός τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου τον είχε κλεισμένο. Αυτός δεν περίμενε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και πήγε στη Λουκέρνη. 

Ο ίδιος παίκτης είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια στον Ρέμπε για τον Μουργκ και του τόνισε ότι να κινηθεί για την απόκτησή του, καθώς η Ραπίντ χρειάζεται ρευστό, αφού αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Πιο φθηνή λύση θα ήταν ο Σάουμπ για τον ΠΑΟΚ. Ο Μουργκ είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Παίζει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Είναι ποιοτικός παίκτης και έβαλε τη δική του σφραγίδα στη Ραπίντ. Μάλιστα, τον ήθελε και σύλλογος από την Σαουδική Αραβία. Με δυο παιδιά και στην ηλικία που είναι θα ήταν δύσκολο να φύγει από την Ευρώπη. Θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.