Αυτοκτόνησε ο Παναιτωλικός

Δημήτρης Καλαϊτζής11 Δεκεμβρίου 2021

Τι κι αν βρέθηκε να προηγείται με 2-0, τι κι αν έπαιζε με παίκτη παραπάνω, ο Παναιτωλικός κατάφερε να έρθει ισόπαλος 2-2 με τον Ιωνικό για την 13η αγωνιστική της Super League 1. 

Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Μεντόσα. ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ντουάρτε στο 68΄.

Στο 71ο λεπτό ο Ιωνικός μπόρεσε να μειώσει και να μπει ξανά στο παιχνίδι. Ο Άοσμαν εκτέλεσε φάουλ εκτός περιοχής, ο Μελίσσας απέκρουσε, ο Ντάλσιο πήρε το ριμπάουντ και έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν οι νεοφώτιστοι, καθώς έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ρομαό στο 75΄.

Ο Τζόναθαν Μόρσεϊ δεν κατάφερε να κλειδώσει το τρίποντο χάνοντας δύο σπουδαίες ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να του κοστίσει στο 90΄ με τον Νίκο Βαφέα να ισοφαρίζει σε 2-2 και να χαρίζει έναν σπουδαίο βαθμό στην ομάδα του. 

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Μελίσσας, Αποστολάκης, Χουχούμης, Κορνέλιους, Βργκοτς, Αντούνες, Ντουάρτε (83′ Λούι), Φλόρες, Μεντόσα (60′ Μπαρμπόσα), Μόρσεϊ (88′ Τσιγγάρας), Καρέλης (60′ Βέργος) 

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Βαλεριάνος, Κιάκος (61′ Μάναλης), Σάντσες (89′ Καμπράλ), Κάνιας (89′ Ματσούκας), Λένις (89′ Βαφέας), Ρομαό, Ντάλσιο, Άοσμαν (90′ Γκοτσιουλιάς)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.