Αυτοκτόνησε η Ξάνθη, βαθμός-χρυσάφι για Παναιτωλικό

Metrosport Team21 Ιουνίου 2020

Οδυνηρή ισοπαλία (1-1) παραχώρησε η Ξάνθη στον Παναιτωλικό σε ματς για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 1.

Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου ήταν ανώτερη από τον αντίπαλό της σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε νίκη.

Οι «ακρίτες» έχασαν σωρεία ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο με κορυφαία το χαμένο πέναλτι του Κάστρο στις καθυστερήσεις. 

Η Ξάνθη πήρε το προβάδισμα στο σκορ με νέο πέναλτι που κέρδισε ο Ντε Αμορίμ και εκτέλεσε εύστοχα ο Τζουρίτσκοβιτς.

Στη συνέχεια, όμως έμεινε με 10 παίκτες καθώς ο Κάστρο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για «εγκληματικό» μαρκάρισμα στον τερματοφύλακα των «καναρινιών» Φερνάντες.

Έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Παναιτωλικός ισορρόπησε και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Μπαΐροβιτς στο 83'.

Στα υπόλοιπα 15 λεπτά (8 λεπτά καθυστερήσεις) οι φιλοξενούμενοι οπισθοχώρησαν για να διαφυλάξουν την ισοπαλία. Κάτι που τελικά κατάφεραν αφού ο Φερνάντες ήταν φύλακας άγγελος της εστίας του, αντέχοντας στην πίεση των παικτών των γηπεδούχων.

Ετσι η Ξάνθη παρέμεινε προτελευταία με 19 βαθμούς με ματς λιγότερο (αυτό με τον Ατρόμητο) έναντι 21 του Παναιτωλικού.

Ξάνθη (Νίκος Καραγεωργίου): Άμπαντ, Μπαξεβανίδης, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Τερκί, Κοβάτσεβιτς (90’ Φασίδης), Ντουρίτσκοβιτς (77’ Στάρτζεον), Ντε Αμορίμ (77’ Φοσέ), Μπαριέντος (90’ Μουλέν), Κάστρο

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Φερνάντεθ, Τσιγγάρας (81’ Μπαϊροβιτς), Λιάβας, Μαλής, Κέβιν, Ντάλσιο, Ντίας, Μουνιέ, Ρόσα, Άλβαρεζ (70’ Ντουάρτε), Ντάουντα

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.