«Αυτοκτόνησε» η Άστον Βίλα πριν τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Καλαϊτζής28 Απριλίου 2024

Λίγες μέρες πριν υποδεχτεί τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Conference League, η Άστον Βίλα προβλημάτισε, καθώς αν και προηγήθηκε με 2-0 στο 42ο λεπτό, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, μένοντας στο ισόπαλο 2-2 με την Τσέλσι, η οποία έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία και πιο συγκεκριμένα για το ακυρωθέν τέρμα της στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. 

Δεν έφτανε στην Άστον Βίλα η απώλεια βαθμών, ήρθαν να προστεθούν και οι τραυματισμοί των Μαρτίνες και Τίλεμανς που αποχώρησαν τραυματίες από το παιχνίδι.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, η ομάδα του Έμερι μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ μόλις στο τέταρτο λεπτό, χάρη στο αυτογκόλ του Κουκουρέγια. 

Το 2-0 ήρθε με τον Ρότζερς στο 42΄. Παρά το σοκ του πρώτου ημιχρόνου, οι μπλε μείωσαν σε 2-1 με τον Μαντουέκε στο 62΄, ενώ ισοφάρισαν σε 2-2 με το ασύλληπτο σουτ του Γκάλαχερ στο 81ο λεπτό. 

Στο 93΄ ο Γκάλαχερ έχασε απίστευτη ευκαιρία για να κάνει το 2-3 και δύο λεπτά μετά ο Ντισασί βρήκε δίχτυα, αλλά μετά από χρήση του VAR το γκολ ακυρώθηκε, προκαλώντας την έκρηξη από τον πάγκο της Τσέλσι.

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνες (46’ Όλσεν), Ντιν, Πάου Τόρες, Κονσά, Κας, ΜακΓκίν, Τίλεμανς (27’ Ντιαμπί, 83’ Ντουράν), Μπέιλι (75’ Αϊρογκμπέναμ), Ντόουγκλας Λουίζ (75’ Ντιέγκο Κάρλος), Ρότζερς, Γουότκινς 

ΤΣΕΛΣΙ: Πέτροβιτς, Κουκουρέγια, Τιάγκο Σίλβα (90+3' Ντισασί), Τσαλομπα, Μπαντιασίλ, Γκάλαχερ, Καϊσέδο, Πάλμερ, Μούντρικ, Μαντουεκέ, Τζάκσον.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 35ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ:

Σάββατο (27/4)

Γουέστ Χαμ-Λίβερπουλ 2-2

Φούλαμ-Κρίσταλ Πάλας 1-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπέρνλι 1-1

Νιούκαστλ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 5-1

Γουλβς-Λούτον 2-1

Έβερτον-Μπρέντφορντ 1-0 

Αστον Βίλα-Τσέλσι 2-2 

Κυριακή (28/4)

Μπόρνμουθ-Μπράιτον (16:00)

Τότεναμ-Άρσεναλ (16:00)

Νότιγχαμ Φόρεστ-Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.