Αυτοκριτική από Μπιλ Γκέιτς: «Τα έκανα θάλασσα!»

Metrosport Team15 Ιουλίου 2021

Στον απόηχο του χωρισμού του από την Μελίντα, ο Μπιλ Γκέιτς έκανε την αυτοκριτική του. «Έπειτα από πολλή σκέψη και πολλή δουλειά στη σχέση μας, έχουμε λάβει την απόφαση να τερματίσουμε τον γάμο μας», έγραψαν στην ανακοίνωση για το διαζύγιο. Στην ανάρτηση ανέφεραν ότι θα συνεχίσουν το κοινό έργο τους για το Ίδρυμα «Bill & Melinda Gates, το φιλανθρωπικό ίδρυμα που χρηματοδοτεί προγράμματα για την παγκόσμια υγεία, την ισότητα των φύλων, την εκπαίδευση και άλλα.

Ο Γκέιτς «έσπασε» τη σιωπή του για το γάμο και το διαζύγιό του σε συνάντηση «off the record» στο συνέδριο της Allen & Co στο Sun Valley του Idaho στο camp των δισεκατομμυριούχων, σύμφωνα με τη New York Post. Ένας από τους παρευρισκόμενους ανέφερε πως «παραδέχτηκε ότι τα έκανε θάλασσα» και «αναφέρθηκε στο γεγονός πως το διαζύγιο ήταν δικό του λάθος». 

Μάλιστα, πρόσθεσε: «Έδειχνε συναισθηματικά φορτισμένος. Είχαν βουρκώσει τα μάτια του». Κι ενώ κάποιοι περιέγραψαν τα λόγια του ως πολύ συγκινητικά, κάποιοι άλλοι δεν εντυπωσιάστηκαν από τη στάση του μεγιστάνα. Τον περιέγραψαν απόμακρο και «νευρικό», ενώ υποστήριξαν ότι απέφυγε αρκετούς παρευρισκόμενους που προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.