Παίκτες Άρη: Αυτοί τη δουλειά τους!

Γιώργος Στράντζαλης18 Δεκεμβρίου 2020

Προσηλωμένοι στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ και μόνο σε αυτόν, είναι οι ποδοσφαιριστές του Αρη μετά και από τις προτροπές του Άκη Μάντζιου να κλείσουν τα αυτιά τους στα όσα συμβαίνουν εκτός γηπέδου αναφορικά με το θέμα Σιαμπάνη.

Η πόρτα των αποδυτηρίων έχει “κλείσει” εδώ και μέρες προκειμένου να μην… περνάει τίποτα που να μπορέσει να επηρεάσει (αγωνιστικά και ψυχολογικά) τους Κιτρινόμαυρους στο βαθμό που να τους αποπροσανατολίσει από τον στόχο τους. Οι μόνες συζητήσεις που γίνονται στα αποδυτήρια αφορούν τον αγώνα στο Ηράκλειο, ο οποίος είναι κομβικής σημασίας καθώς ο Αρη σε περίπτωση νίκης αφενός θα διατηρηθεί στη 2η θέση και μόλις μία νίκη από την 1η, αφετέρου όμως θα έρθει να επιβεβαιώσει τον χαρακτήρα που δείχνει ο φετινός Αρης.

Ο ΟΦΗ, μία ομάδα με στόχο την έξοδο στην Ευρώπη, δείχνει να έχει βρει τον εαυτό του και μετράει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία του παιχνίδι του και θα θέλει να πάρει τη νίκη κόντρα σε μία σαφώς καλύτερη ομάδα όμως είναι ο Αρης ώστε να πιάσει “εξάδα”. Συνεπώς, η έξοδος στο “Γεντί Κουλέ” κάθε άλλο παρά βατή θεωρείται για τους Κιτρινόμαυρους, οι οποίοι από την άλλη αν αξιοποιήσουν το αγωνιστικό τους μομέντουμ εύκολα ή δύσκολα έχουν όλες τις δυνατότητες να φύγουν με βαθμούς και από τη συγκεκριμένη έδρα.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα (σσ η αποστολή θα “πετάξει” το απόγευμα για το Ηράκλειο), με τον έλληνα τεχνικό να έχει ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό τα πλάνα του. 

Με δεδομένο ότι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την τακτική προσήλωση των παικτών του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και όσοι αγωνίστηκαν ακολούθησαν κατά γράμμα τις οδηγίες του, δύσκολα θα προχωρήσει σε πολλές… παρεμβάσεις στην ενδεκάδα. Παρά το γεγονός μάλιστα ότι από κάποιους παίκτες του περιμένει να δει βελτίωση και περισσότερη ανταπόκριση στον ρόλο τους. 

Μοναδικό ερωτηματικό για το αυριανό παιχνίδι αποτελεί η μία από τις δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας. Κι αυτό γιατί επιστρέφει ο Ροζ από τιμωρία. Κόντρα στον ΠΑΟΚ, όμως, το δίδυμο Δεληζήσης-Μπεναλουάν ανταποκρίθηκε στο μέγιστο βαθμό στις υψηλές εντάσεις του ντέρμπι, άρα εύλογα προκύπτουν ενδοιασμοί για το αν πρέπει να το “σπάσει” για να παίξει ο Ροζ ή να κρατήσει την ομάδα του ίδια και απαράλλαχτη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.