Αυτοί που είναι πίσω του είναι χειρότεροι από αυτόν

Δημήτρης Μπούζας01 Μαΐου 2022

Αλήθεια δεν ξέρω πως αισθάνονται εκεί στο λιμάνι αλλά και στα ρετιρέ της Κυβέρνησης που έχουν καταληφθεί από εξέχουσες προσωπικότητες ερυθρόλευκων αισθημάτων. Για μεν το λιμάνι και σε ότι αφορά την ομάδα του Ολυμπιακού το να εκτροχιαστεί ο παρανοϊκός και αδιόρθωτος ινστρούκτορας, ίσως να αποτελέσει μια υποψία ανησυχίας, αλλά και αδυναμίας καταδίκης και απογαλακτισμού από τον αλλοπαρμένο κι επικίνδυνο οπαδικό καθοδηγητή. Ο οποίος μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ άνοιξε τον βόθρο των διαστροφικών και αβυσσαλέων αποθεμάτων εχθροπάθειας που διαθέτει και βρώμισε ολόκληρη την Ελλάδα. 

Για δε την Κυβέρνηση...το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο κι αυτό γιατί εξέχοντα μέλη της, όχι απλά δεν διστάζουν να ομολογήσουν τα ερυθρόλευκα οπαδικά του αισθήματα (κάτι λογικό και αποδεκτό), αλλά επιπρόσθετα εμφανίζονται δημόσια με τα κασκολάκια και τα καπελάκια τους, καθήμενοι στις κερκίδες δίπλα στους καθοδηγούμενους από τον Τάκη Τσουκαλά στρατιώτες. Κάτι που δίνει το δικαίωμα στους υγιώς σκεπτόμενους Έλληνες να σκεφτούν πολλά και ανησυχητικά. Ανάμεσα σε αυτά και το μεγάλο ερωτηματικό πως είναι δυνατόν και με ποιες πλάτες αυτό το άθλιο τηλεοπτικό κανάλι συνεχίζει να λειτουργεί ανεμπόδιστα.

Επιπρόσθετα ποιοι το στηρίζουν, με ποιους πόρους και με ποιο τρόπο και το κυριότερο πως την «βγάζει λάδι» όταν οδηγείται καμιά φορά και στα δικαστήρια. Θα μου πείτε πως το δικαστικό μας σύστημα είναι για τα πανηγύρια. Εδώ καταδικάζονται σε δις ισόβια στυγνοί εγκληματίες, εκτελεστές συμβολαίων και σε κάποια χρονάκια είναι έξω. Ο... Τακούλης του δαφνοστεφανομένου με αυτές τις πλάτες θα είχε πρόβλημα να υποτροπιάσει; Το πρόβλημα όμως που τώρα προκάλεσε είναι τεράστιο. Αυτά που είπε όχι απλά ξεφεύγουν, είναι επικίνδυνα, διχαστικά και αποτελούν το πλέον κατάλληλο και εύφλεκτο υλικό για να πυροδοτήσουν ακραίες καταστάσεις οπαδικής βίας. 

Δίπλα στο «Βου, Βου, Βου» ο Τσουκαλάς πρόσθεσε: «Γαμ...την Βουλγαρία σας, Σκοπιανοί, κωλότουρκοι, γύφτοι, προδότες!!!» Αφιονισμένος και παραληρηματικός, ταρακούνησε από τα θεμέλια την δομή της ελληνικής κοινωνίας, την εθνική ομοψυχία, με ότι ξεπηδούσε από τα κακοφορμισμένα και βρώμικα εσώψυχα του. Με ένα εύστοχο σχόλιο του χθες το Metrosport τοποθετήθηκε στο τεράστιο αυτό θέμα. Αναδημοσιεύω ένα μέρος του γιατί με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, αλλά και γιατί μου δίνει την ευκαιρία να σταματήσω εδώ τον σχολιασμό μου και να μην παρεκτραπώ. 

Κάπου μέσα στο κειμενάκι θα δείτε μια μεγάλη και σκληρή αλήθεια που λέει ότι χειρότεροι από τον Τσουκαλά είναι εκείνοι που βρίσκονται πίσω του. Εδώ θα προσθέσουμε εμείς ότι η Ελλάδα γνωρίζει ποιος είναι και ποιοι είναι αυτοί που τον στηρίζουν και τον χρηματοδοτούν. Ως εκ τούτου ο εισαγγελέας το Αρείου Πάγου κύριος Πλιώτας έχει τον πρώτο, προφανώς και τον μόνο λόγο, γιατί από τους υπόλοιπους προφανώς δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα. Γράφει λοιπόν η Metrosport για το θέμα: 

«Η ασυδοσία σε όλο της το μεγαλείο. Η ατιμωρησία που δεν έχει προηγούμενο, για μία χώρα, που υποτίθεται έχει νόμους οι οποίοι (δεν) εφαρμόζονται, που ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις δείχνει πιο….τριτοκοσμική και από την Ουγκάντα. Μετά την πανάξια πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού, το ηγετικό στέλεχος της Θύρας 7, προέβη σε ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο εναντίον του ΠΑΟΚ, της Θεσσαλονίκης, της Μακεδονίας, της Βορείου Ελλάδας, όλων των υπερήφανων κατοίκων της, από την τηλεοπτική εκπομπή που του επιτρέπουν, δυστυχώς, ακόμη να παρουσιάζει. Με ένα ντροπιαστικό υβρεολόγιο, ακόμη και για τους υγιείς φιλάθλους του Ολυμπιακού, όπου κι αν βρίσκονται. 

Και αναρωτιέται κανείς. ΕΣΡ υπάρχει; Και εάν ναι, που είναι; Εισαγγελείς υπάρχουν για τέτοιου είδους θέματα που προσβάλουν την μισή και πλέον Ελλάδα; Και εάν ναι, πού βρίσκονται; Γιατί δεν κάνουν κάτι; Γιατί δεν επιβάλουν στον Τσουκαλά και στους εκάστοτε Τσουκαλάδες ποινές συμμόρφωσης, με βάση το κράτος δικαίου και αξιών; Που είναι οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι, ακόμη κι εάν είναι φίλαθλοι του Ολυμπιακού; Δεν ενοχλούνται όταν ένας συνοπαδός προσβάλει δημόσια, με τις εκφράσεις, τις λέξεις, βρίζοντας και προκαλώντας από τηλεοπτική συχνότητα, μία ολόκληρη γεωγραφική περιοχή; Εάν δεν ενοχλούνται, ας μας το πουν, να το έχουμε υπόψιν μας. Αυτοί που βάζουν πλάτη στους Τσουκαλάδες είναι χειρότεροι από αυτόν που εκτοξεύει τα βέλη του μίσους και της διχόνοιας».

ΥΓ1: Η μηνυτήρια αναφορά του επίσημου ΠΑΟΚ ορθή και επιβεβλημένη. Καιρός ήταν να αλλάξει η τακτική που επέτρεπε στα παντός είδους λαμόγια και στους κατ΄εξακολούθηση υβριστές και συκοφάντες του ΠΑΟΚ και του Ιβάν, να συνεχίζουν ανεμπόδιστα την βρώμικη προσπάθεια τους.

ΥΓ2: Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Λουτσέσκου καλείται να κάνει τα.. μαγικά του προκειμένου να αντιμετωπίσει τα μύρια όσα προβλήματα έχει μπροστά του.

ΥΓ3: Μεταγραφή προγραμματισμένη από τον Μπότο. Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον 22χρονο Ουρουγουανό επιτελικό Νικολάς Κουαλιάτα με καλό βιογραφικό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.