ΠΑΟΚ-Άρης: Ποιοι παίκτες βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου

Metrosport Team25 Μαΐου 2022

Ο σχεδιασμός των ομάδων της Θεσσαλονίκης ενόψει της επόμενης σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει. Κάποιοι παίκτες θα αποκτηθούν, κάποιοι θα ανανεώσουν και κάποιοι φυσικά θα αποχαιρετήσουν. Το Metrosport.gr παραθέτει παρακάτω τους ποδοσφαιριστές που θα κουνήσουν σίγουρα μαντήλι σε Τούμπα και «Κλ. Βικελίδης», αλλά και αυτούς που κάνουν συζητήσεις και το μέλλον τους είναι ανοιχτό.

Στον Δικέφαλο σίγουρες είναι οι αποχωρήσεις του Βαρέλα και του Πασχαλάκη. Σε άλλη κατηγορία είναι οι Τέιλορ, Μουργκ και Ζαμπά, για τους οποίους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ψάχνονται για να παραχωρηθούν, ενώ οι Κρέσπο και Μπίσεσβαρ, αν μείνουν, θα είναι με χαμηλότερα οικονομικά δεδομένα. 

Ο Σίντκλεϊ ήταν δανεικός και ήδη γίνεται αναζήτηση για άλλον ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας, όπως και ο Μιτρίτσα, παρά την δεδομένη κουβέντα που θα γίνει μαζί του, καθώς δεσμεύεται και με μεγάλο συμβόλαιο στις ΗΠΑ. Επίσης, ο Άκπομ φεύγει, ενώ ο Τσόλακ είναι πιθανό να πουληθεί. Τέλος ο Κούτσιας έχει την δυνατότητα να φέρει αυτός πρόταση δύο εκατομμυρίων, επειδή δεν έπιασε τα 800 λεπτά συμμετοχής όπως είναι ο όρος στο συμβόλαιό του. 

Στον Άρη, o Ντένις, o Σούντγκρεν, o Μπεναλουάν, o Ντιαγέ, παρότι έχει συμβόλαιο, ο Λόπεθ, ο Ντουάρτε, ο Μάνος, ο Λούμορ, ο Γκάμα, ο Μπερτόγλιο, ο Χαΐροβιτς και ο Άλι, δηλαδή μία ντουζίνα ποδοσφαιριστών, είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους. Όσον αφορά τον Γκάνεα, δεν έχουν προχωρήσει οι επαφές και είναι ακόμη ερωτηματικό αν θα παραμείνει στους «κιτρινόμαυρους», όπως και ο Σάκιτς, παρότι είχε γίνει κουβέντα μαζί του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.