Λημνιός, Πέλκας και Μίσιτς οι υποψήφιοι για MVP

Metrosport Team07 Μαρτίου 2020

Ο Φεβρουάριος ήταν ένας μήνας που έφερε από την μία την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας για τον ΠΑΟΚ, αλλά από την άλλη υπήρξαν και οι ήττες από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στη Super League. Παρά τα σκαμπανεβάσματα κάποιοι ποδοσφαιριστές κατάφεραν να ξεχωρίσουν.

Πρώτος υποψήφιος για 11888 MVP του προηγούμενου μήνα είναι ο Δημήτρης Λημνιός, ο οποίος έγραψε πολλά χιλιόμετρα, έβγαλε ένταση, πάθος, πάλεψε για κάθε μπαλιά και πέτυχε κι ένα πολύ όμορφο τέρμα κόντρα στην ΑΕΛ στη Λάρισα. Δεύτερος ο Δημήτρης Πέλκας. Σε μία δύσκολη συγκυρία για την ομάδα, βγήκε μπροστά και ανέλαβε τις ευθύνες. Ήταν εξαιρετικός στα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας, είχε ένα κερδισμένο πέναλτι και έδωσε μία ασίστ στο ΟΑΚΑ κόντρα στους Πράσινους.

Τέλος το βραβείο θα διεκδικήσει και ο Γιόσιπ Μίσιτς για ακόμη μία φορά. Μπορεί να μέτρησε μόλις μία ασίστ, αλλά ο Κροάτης ήταν εξαιρετικός και τον Φεβρουάριο, έχοντας και πάλι τον ρόλο του μαέστρου της ομάδας. Η ψηφοφορία είναι σε εξέλιξη στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.