«Αυτοί είναι οι στόχοι του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν»

Metrosport Team09 Ιουλίου 2020

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ και τους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», ο τεχνικός του Δικεφάλου, Κώστας Μέξας. 

«Θα είναι πολύ δύσκολα και η σεζόν που μας έρχεται. Το πλάνο μας είναι η προετοιμασία να ξεκινήσει στις 10 Αυγούστου. Πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα από την αρχή. Πρωταρχικός στόχος είναι ο ελληνικός κορμός που θα υποστηρίζετε με κάποιους ποιοτικούς παίκτες και να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Εμείς αρχικά πάμε για πέντε ξένους, αλλά από την αγορά θα εξαρτηθεί για το πώς θα κινηθούμε. Το λάθος είναι να βάλουμε την ομάδα περισσότερα μέσα οικονομικά. Στόχος του χρόνου είναι και η οικονομική εξυγίανση και γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους για να επιτευχθεί αυτό. Ευελπιστούμε να βοηθήσουν όλοι, ώστε η ομάδα να καθαρίσει οικονομικά. 

Αγωνιστικά είναι να δημιουργηθεί κορμός και δεύτερον να μην κινδυνεύσει. Πιστεύω θα επιστρέψουμε σε εποχές του 12 όσον αφορά το Πρωτάθλημα. Με τιμάει η τιμή να με επιλέξουν για προπονητή στον ΠΑΟΚ και θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη αυτή στον κ. Χατζόπουλο. Βάζω στον εαυτό μου τεράστια πίεση και δύσκολα κάποιος να με βάλει περισσότερο. Εμένα με απασχολεί πώς θα κάνουμε τον ΠΑΟΚ πιο ανταγωνιστικό. Ο κ. Χατζόπουλος αυτά που υπόσχεται θα τα πληρώσει. Δεν νομίζω να κάνει κάτι διαφορετικό στον ΠΑΟΚ απ΄ ότι κάνει στις επιχειρήσεις του. 

Υπάρχει πρόθεση να μείνει ο Μαργαρίτης και τη νέα σεζόν στο Παλατάκι. Κάθε ομάδα και κάθε προπονητής θέλει να έχει παιδιά που θα κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη. Το θέμα με τους Αμερικάνους είναι καθαρά οικονομικό κι όχι τόσο με τον κορωνοϊό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.