Αυτοί είναι οι όροι στο νέο συμβόλαιο του Αντρίγια, γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος στον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός30 Οκτωβρίου 2021

Μία από τις σημαντικότερες κινήσεις ενίσχυσης για το παρόν και το μέλλον της ομάδας πέτυχε η διοίκηση του ΠΑΟΚ, καθώς όπως ενημερωθήκατε από το metrosport.gr, ήρθε σε συμφωνία με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και τον πατέρα και ατζέντη του Γιόβιτσα για την ανανέωση της συνεργασίας τους ως το καλοκαίρι του 2024.

Το metrosport.gr σας είχε προϊδεάσει για την διάθεση του ΠΑΟΚ να καταστήσει τον βραχύσωμο Σέρβο τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στο τωρινό ρόστερ της ομάδας (ξεπερνώντας τον Κούρτιτς) και αυτό εν τέλει συνέβη. Ο 25χρονος διεθνής άσος θα αμείβεται με ποσό μεγαλύτερο του ενός εκατομμυρίου ευρώ ετησίως, υπερδιπλάσιο απ' ότι μέχρι σήμερα, ενώ υπάρχουν και σημαντικά μπόνους στη συμφωνία.

Το πιο σημαντικό για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, είναι ότι το πιθανότερο είναι να μην μπει στο συμβόλαιο μπάι άουτ.

Ήταν ο τελευταίος όρος που διαπραγματεύονταν οι δύο πλευρές, οι πληροφορίες θέλουν να είναι αμφότερες θετικές, μένει όμως μια τελική συζήτηση κατά την ημέρα υπογραφής των συμβολαίων.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αντρίγια είχε ενταχθεί στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2020, έχοντας μείνει ελεύθερος από την Μπενφίκα και με τα 17 γκολ και τις 10 ασίστ σε 60 ματς αποτελεί μία από τις πιο πετυχημένες μεταγραφές στην εποχή Σαββίδη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.