Αυτοί είναι οι αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Άρη μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου

Χρύσανθος Δοβλέτογλου14 Νοεμβρίου 2022

Άδειασε η γυάλα, από την οποία προέκυψαν τα ζευγάρια για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και η γηπεδούχος ομάδα του μεγάλου τελικού. Από τους συνδυασμούς που δημιουργήθηκαν, προέκυψε ότι είναι πολύ πιθανό στα προημιτελικά να κοντραριστούν ο Ολυμπιακός με τον Άρη και ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ, ενώ για να φτάσουν εκεί ο Άρης θα πρέπει να αποκλείσει τον Λεβαδειακό και ο ΠΑΟΚ την Καλαμάτα.


Καλεσμένος της ΕΠΟ στην κλήρωση ήταν ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, Αντώνης Νικοπολίδης. Για τον τόπο διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου ο Τάκης Μπαλτάκος επεσήμανε ότι αν είναι δύο ομάδες των Αθηνών θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, αν είναι μία από Θεσσαλονίκη και μία από την Αθήνα στον Βόλο και εάν είναι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να αναφερθεί σε γήπεδο. Επίσης, σημείωσε ότι δεν έχει εγκαταλειφθεί η ιδέα να πραγματοποιηθεί τελικός εκτός Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα στις ΗΠΑ, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το κόστος και εάν δεν προλάβει η Ομοσπονδία φέτος θα προσπαθήσει να το κάνει πράξη του χρόνου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Ολυμπιακός - Ατρόμητος

Πανσερραϊκός - Απόλλων Πόντου

Παναθηναϊκός - ΝΠΣ Βόλος

Λαμία - Καλλιθέα

Λεβαδειακός - Άρης

Κηφισιά - ΑΕΚ

Καλαμάτα - ΠΑΟΚ

Απόλλων Παραλιμνίου - Αγ. Νικόλαος

Τα πρώτα παιχνίδια των «16» θα διεξαχθούν το διήμερο 15-16 Δεκεμβρίου και οι ρεβάνς 10-12 Ιανουαρίου. Οι προημιτελικοί θα διεξαχθούν το διήμερο 17-19 Ιανουαρίου και οι ρεβάνς 24-26 Ιανουαρίου. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν 7-9 Φεβρουαρίου και 28 έως 2 Μαρτίου.

Προημιτελικά

Ο νικητής του ζευγαριού Καλαμάτα - ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός - Βόλος.

Ο νικητής του ζευγαριού Ολυμπιακός - Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Λεβαδειακός - Άρης.

Ο νικητής του ζευγαριού Απόλλων Παραλιμνίου - Άγιος Νικόλαος θα παίξει κόντρα στον νικητή του ζευγαριού Λαμία - Καλλιθέα. 

Και ο νικητής του Κηφισιά - ΑΕΚ θα βρεθεί αντίπαλος με τον νικητή του Πανσερραϊκός - Απόλλων Πόντου.

Ημιτελικά

Η ομάδα που θα προκύψει από το νικητή του Κηφισιά - ΑΕΚ/Πανσερραϊκός - Απόλλων Πόντου θα αντιμετωπίσει το νικητή του Ολυμπιακός - Ατρόμητος/Λεβαδειακός - Άρης.

Η ομάδα που θα προκύψει από το Απόλλων Παραλιμνίου - Άγιος Νικόλαος/Λαμία - Καλλιθέα θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκύψει από το Καλαμάτα - ΠΑΟΚ/ Παναθηναϊκός - Βόλος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.