Αυτογελοιοποιήθηκαν οι αβανταδόροι της πλάκας

Δημήτρης Μπούζας12 Μαΐου 2021

Γελάει το πανελλήνιο με την προσπάθεια του αντιΠΑΟΚτσήδικου συνασπισμού που με επικεφαλής την ερυθρόλευκη προπαγάνδα και τους βορειοελλαδίτες Θαναηλάκηδες, επιχείρησαν να «γκριζάρουν» την δεύτερη θριαμβευτική επικράτηση του δικέφαλου στο τοπικό ντέρμπι.

Είναι να απορεί κανείς τόσο με το θράσος όσο και με την προκλητικότητα ορισμένων οι οποίοι δεν μπορούν να αντιληφθουν – πολύ περισσότερο και να κατανοήσουν – ότι σε κάποιες καταστάσεις υπάρχουν όρια και κόκκινες γραμμές τις οποίες όταν τις ξεπεράσεις όχι απλά εκτίθεσαι αλλά γελοιοποιείσαι στην κυριολεξία και μάλιστα σε απόλυτο βαθμό. 

Τι άλλο θα μπορούσαμε να πούμε διαπιστώνοντας ότι οι συγκεκριμένοι για μια ακόμη φορά δεν δίστασαν να γίνουν ρεζίλι, προκειμένου να εξυπηρετήσουν σκοτεινά συμφέροντα, αδιαφορώντας παντελώς για την άποψη που σχηματίζει η κοινή γνώμη για αυτούς. Επιχειρώντας να παραπλανήσουν τον κόσμο διαστρεβλώνουν την αλήθεια, κακοποιώντας την πραγματικότητα. Αναφερόμαστε στην προσπάθεια του γνωστού αντιΠΑΟΚτσήδικου συνασπισμού, ο οποίος με τη βοήθεια της ερυθρόλευκης προπαγάνδας και των παραρτημάτων της αποτόλμησε (γιατί περί τόλμης και θράσους πρόκειται) να πειράξει επικοινωνιακά την ολοκάθαρη νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι. 

Το στρατηγείο του λιμανιού έδωσε την εντολή να μπει μπροστά ο ανεμιστήρας με τη λάσπη και με τα αναμασήματα της διαιτησίας, προσδοκώντας να σκορπίσει αμφιβολίες και να αλλάξει διαμορφωμένες στέρεα εντυπώσεις. Σε αυτό το σημείο όμως σκάλωσε η επιχείρηση της λοβοτομής για τον απλούστατο λόγο. 

Γιατί το ντέρμπι το είδαν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ποδοσφαιρόφιλοι πέρα από τους οπαδούς των δύο ομάδων. Κι όταν λέμε ότι το «είδαν» ασφαλώς και εννοούμε ότι σχημάτισαν άνετα άποψη, από τη στιγμή που σε ολόκληρο το 90λεπτο, είδαν μια άλλη εικόνα τελείως διαφορετική από αυτή που προσπαθούσαν να περάσουν προς τα έξω οι αβανταδόροι της πλάκας. Δημοσιογραφία για τα μπάζα. 

Ο κόσμος όλος είδε μια ολοκάθαρη και δίκαιη νίκη με τους γηπεδούχους να είναι εκείνοι οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν κάποια παράπονα από τη διαιτησία. Στην προκειμένη περίπτωση είχαμε και πολλά ευτράπελα να συμβαίνουν στα ΜΜΕ του λιμανιού. Όπως επί παραδείγματι στους μεγάλους τίτλους της ναυαρχίδας του ενθέτου στα «ΝΕΑ» να φιλοξενείται ένα εντυπωσιακό «χτύπημα» «φωνάζουν στον Άρη για τη διαιτησία», επιχειρώντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις, χωρίς να συννενοηθούν προφανώς με τον ρεπόρτερ που έγραψε το παιχνίδι, ο οποίος στο κείμενο του ξεκάθαρα και αφοπλιστικά τους αδειάζει όλους τονίζοντας ότι «ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και ως εκ τούτου νίκησε δίκαια». Κάτι παρόμοιο «εντοπίστηκε» κι εδώ επάνω. Βασικοί παίκτες των ηττημένων (βλέπε Κούεστα) ομολογούν ότι το παιχνίδι χάθηκε από δικά τους λάθη. 

Τώρα θα μου πείτε χρειάζοταν να επιστρατευτούν αυτά τα ασυνάρτητα και ασυντόνιστα, προκειμένου να τεκμηριωθεί η άποψη ότι αυτό το εγχείρημα ήταν μια ακόμη θλιβερή και προκλητική παράσταση από τις συνηθισμένες που χρεώνεται το αντιΠΑΟΚτσήδικο μπλοκ και η ερυθρόλευκη προπαγάνδα; Αυτοί οι σαλτιμπάγκοι της ενημέρωσης δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Όπως προαναφέραμε το στρατηγείο βρίσκεται στο λιμάνι και από εκεί εκπορεύεται η όποια γραμμή αποσκοπεί στο συσκωτισμό της πληροφόρησης και της συκοφαντίας σε βάρος του ΠΑΟΚ. Να προσθέσω επίσης ότι κι εδώ επάνω υπάρχουν φίλα διακείμενοι και προσκείμενοι τους οποίους προφανώς ακόμη δεν έχουν πάρει χαμπάρι γιατί κινούνται συνωμοτικά και συγκαλυμένα σαν ισαποστάκηδες και εξισορροπιστές. 

Με την ευκαιρία όμως να πούμε δύο κουβέντες και για τα γνωστά εκτροφεία του αντιΠΑΟΚτσηδισμού (ΕΡΤ, NOVA, MEGA, COSMOTE). Όλα στην ίδια γραμμή, αδιόρθωτα και αμετακίνητα. Ας μείνουμε όμως εδώ και ας μην προχωρήσουμε σε λεπτομέρειες γιατί υπάρχει κίνδυνος να στεναχωρήσουμε κάποιους κοντινούς του χώρου.

ΥΓ1: Επιβάλλεται να ξεκαθαρίσει η ομίχλη γύρω από τη μη χρησιμοποιήση του Τζόλη. Υπάρχει σοβαρός και σημαντικός λόγος αυτή τη στιγμή που η οικογένεια του ΠΑΟΚ χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά να διατηρηθεί το άριστο κλίμα και να μην υπάρχουν ερωτηματικά και αμφισβητήσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.