Αυτό το Πρωτάθλημα ποιος θα το πάρει στο ΝΒΑ;

Στέλιος Παρθενάκης17 Σεπτεμβρίου 2020

Ένα πλέον απρόβλεπτο Πρωτάθλημα βλέπουμε στο ΝΒΑ. Μπακς και Κλίπερς αποχαιρέτησαν χάρη σε Χιτ και Νάγκετς, οι Λέικερς είναι το φαβορί βάσει των προγνωστικών και η Βοστώνη έχει τη μεγαλύτερη χημεία από όλους.

Η απουσία έδρας σίγουρα είναι μια μεγάλη απώλεια. Οι ομάδες που στην κανονική διάρκεια είχαν το σχετικό προβάδισμα δεν μπόρεσαν να το ρευστοποιήσουν λόγω κορωνοϊού. Όλα καλά ως εδώ…

Οι 22 ομάδες που ξεκίνησαν το υπόλοιπο της κανονικής διάρκειας και τα πλέι οφ ήταν και είναι κλεισμένες στις εγκαταστάσεις της Disney στο Orlando, όπου υπάρχει το “ESPN Wide World of Sports Complex”, στο οποίο υπάρχουν τα εξής 3 γήπεδα:The Arena (WWOS),VISA Athletic Center και HP Field House...

Φυσικά, όλοι οι αγώνες, τόσο της regular season όσο και των playoffs, θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών. Οπότε δεν υπάρχει η έννοια των φιλάθλων για καμία ομάδα.

Το ζευγάρι των Χιτ με τους Σέλτικς σε Ανατολή και η αυτό των Νάγγετς με τους Λέικερς στη Δύση θα βγάλουν το ζευγάρι των τελικών. Το Ντένβερ δείχνει να είναι πολύ σκληρό, για να πεθάνει, αφού γύρισε ένα απίθανο 1-3 από τους Κλίπερς των Λέοναρντ και Τζωρτζ!

Οι Χιτ βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα με τον Μπάτλερ, αλλά η Βοστώνη θα είναι πλήρης στην επόμενη αναμέτρηση. Ο Γκόρντον Χέιγουορντ τοποθετήθηκε στη λίστα των αμφίβολων των Μπόστον Σέλτικς, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες επιστροφής στην δράση μετά από τέσσερις εβδομάδες, εν όψει του Game 2 με τους Μαϊάμι Χιτ.

Μπορούν οι “Κέλτες” να κόψουν τον τσαμπουκά των Χιτ; Οι τελευταίοι παίζουν με άγνοια κινδύνου και αυτό ίσως είναι το μεγαλύτερο προσόν τους!Πριν την επανέναρξη του ΝΒΑ, πρώτο φαβορί ήταν οι Los Angeles Lakers του LeBron James, ακολουθούσαν οι Los Angeles Clippers του Kawhi Leonard και στη συνέχεια οι Milwaukee Bucks.Όπως είναι γνωστό, τα τηλεοπτικά δικαιώματα ανήκουν στην COSMOTE TV.

Φυσικά, υπάρχει η δυνατότητα συνδρομής στο NBA TV, με το “League Pass” να κοστίζει 23.99 ευρώ.

Πάμε τώρα σε Γιόκιτς και Ντένβερ. Ο Τζαμάλ Μάρεϊ χτυπάει 40αρες και είναι σε εκπληκτική κατάσταση. Όμως, καμία από τις 3 άλλες ομάδες που έμειναν στα πλέι οφ δεν έχει δίδυμο Τζέιμς με Ντέιβις, για τον λόγο αυτό οι Λέικερς παραμένουν το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Τον Οκτώβριο θα γνωρίζουμε τι ακριβώς θα γίνει, πάντως πρόκειται για πιο απρόβλεπτο Πρωτάθλημα των τελευταίων ετών...


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.