ΠΑΟΚ: Αυτό το Κύπελλο θα είναι το πιο μάγκικο!

Κώστας Πετρωτός29 Απριλίου 2022

Πόσο πιο μάγκικα και... καρυδάτα ρε ΠΑΟΚ. Η προχθεσινή είναι μία από τις μεγαλύτερες βραδιές του Δικεφάλου του Λουτσέσκου και από αυτές που γράφονται σε χρυσές σελίδες της ιστορίας.

Ο Δικέφαλος όχι απλά προκρίθηκε σε βάρος του Ολυμπιακού, αλλά το έκανε με τρόπο επιβλητικό κόντρα σε όλα τα προβλήματα και την κερκίδα που προσπαθούσε να επηρεάσει τον Ισπανό διαιτητή της αναμέτρησης. Θα είναι πραγματικά άδικο να ξεχωρίσουμε πρόσωπα.

Πολύ απλά γιατί ο καθένας έβαλε το λιθαράκι του σε αυτό το 1-1 που είναι τόσο μεγάλο όσο μία νίκη και ίσως και μεγαλύτερο από την επικράτηση στον τελικό. Η φάση του γκολ του Δικεφάλου νομίζω, άλλωστε, τα λέει όλα. Συνεργάστηκαν άψογα τέσσερις παίκτες και ο Τσόλακ ήταν ο άνθρωπος που έκανε χιλιάδες κόσμου να πανηγυρίσουν έξαλλα και να περηφανευτούν που αυτή η ομάδα πάει να πάρει το πέμπτο Κύπελλο τα τελευταία έξι χρόνια, Και προφανώς είναι σημαδιακό που θα το κάνει κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο έχει κάποια χρωστούμενα από το 2014. Καιρός και αυτό να ξεπληρωθούν.

Πάμε και στο θέμα της Νέας Τούμπας. Η εξέλιξη που περίμεναν άπαντες στον ΠΑΟΚ ήρθε, ωστόσο, επειδή το θέμα είναι αρκετά σοβαρό, είναι λογικό στα γραφεία της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη να περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους το κείμενο του προεδρικού διατάγματος για να εκφράσουν τις απόψεις τους. Είναι, πλέον, δεδομένο ότι τελειώνουμε με τα γραφειοκρατικά, πλην όμως απαραίτητα, για να μπορεί ο ΠΑΟΚ να μπει σε φάση υλοποίησης του σχεδίου του για το νέο γήπεδο.

Ας μην προτρέχουμε, όμως, ας περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι και η εκτίμηση των ανθρώπων του συλλόγου για τις δυνατότητες που τους προσφέρει το εγκεκριμένο σχέδιο για την Νέα Τούμπα και τότε θα μπορούμε να σημειώσουμε περισσότερα πράγματα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.