«Αυτό το... αιματοκύλισμα η Αϊντχόφεν είχε να το πάθει από το 1955»

Χάρης Δημαράς07 Νοεμβρίου 2020

Ύμνους για τον ΠΑΟΚ και αιχμηρά σχόλια κατά της PSV επεφύλασσαν τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης για το θρίαμβο της Τούμπας.

Για «ελληνική τραγωδία της PSV» έγραψε η ηλεκτρονική της έκδοση «Ντε Τέλεγκρααφ», μεγαλύτερης ολλανδικής εφημερίδας, συμπληρώνοντας: «Δεν υπάρχουν παραμύθια, αλλά τραγωδίες και η ομάδα του Σμιντ οδηγήθηκε σε ένα απροσδόκητο αιματοκύλισμα από τον ΠΑΟΚ που δεν χρειάστηκε καν τον κόσμο του για να το πετύχει. Το μεγάλο ταλέντο, Χρήστος Τζόλης, ήταν ο game changer οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην ανατροπή από τον πάγκο. Το κόκκινο χαλί που είχε να διανύσει η Αϊντχόφεν στο δρόμο για την πρόκριση στους 32 του γιουρόπα λιγκ μετατράπηκε σε ένα μονοπάτι με χτυπήματα». 

«Ντροπή για την PSV, που κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος», ανέφερε η δεύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Ολλανδίας «Αλγκεμέεν Ντάγκμπλαντ»  για την Αίντχόφεν, τονίζοντας πως η απουσία του αρχηγού της Ντάμφρις ήταν κάτι παραπάνω από ορατή. Μάλιστα στον τίτλο του κειμένου αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ έσπασε ένα ρεκόρ 65 ετών για την PSV: Είχε να δεχτεί τέσσερα γκολ σε 20 λεπτά από το 1955, στον πρώτο της ευρωπαϊκό αγώνα με τη Ραπίντ Βιέννης και ο ΠΑΟΚ κατάφερε κάτι ανάλογο μετά από 65 χρόνια κάτι το οποίο μνημονεύεται από τη συγκεκριμένη εφημερίδα.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.