«Αυτό θα πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να περάσει την Μπενφίκα»

Metrosport Team31 Αυγούστου 2020

Το εμπόδιο της Μπενφίκα καλείται να περάσει ο ΠΑΟΚ για να συνεχίσει το δρόμο του προς τους ομίλους του Champions League. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Μιγκέλ Κορέιρα, μιλώντας στο Metropolis 95.5 υποστήριξε ότι οι Πορτογάλοι χτίζουν μια δυνατή ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων ενώ τόνισε ότι ο Δικέφαλος δεν θα πρέπει να αφήσει τον αντίπαλο να πάρει τον έλεγχο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για την Μπενφίκα καθώς θα τα δώσει όλα για να πετύχει. Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη αλλά είναι σημαντικό ότι δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι στο γήπεδο. Θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Η Μπενφίκα έχει φτιάξει μια δυνατή ομάδα. Γνωρίζει καλά τη Θεσσαλονίκη και το γήπεδο. Έχει ένα πολύ καλό προπονητή, τον οποίο γνωρίζει ο Φερέιρα. Αν θέλει να περάσει ο ΠΑΟΚ δεν θα πρέπει να την αφήσει να πάρει την μπάλα και να ελέγξει το παιχνίδι Θα είναι καλό να δει πως θα πάει τώρα στο Σούπερ ΚΑΠ. Μέχρι στιγμής πάει πολύ καλά. Έχει κάνει τρία παιχνίδια και έχει κερδίζει και στα τρία. Το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 19 του Σεπτέμβρη. Ο ΠΑΟΚ ίσως να είναι καλύτερα καθώς έχει ήδη ένα επίσημο παιχνίδι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.