Σκαρτάδος: «Αυτό που χαρακτήριζε τον Μαραντόνα ήταν η ηρεμία που έβγαζε στο γήπεδο»

Metrosport Team26 Νοεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σκαρτάδος και αναφέρθηκε στον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, αλλά και στα δυο παιχνίδια που τον αντιμετώπισε.

«Είχα πάρει πολύ καλή βαθμολογία στα ματς ΠΑΟΚ-Νάπολι. Αντιμετωπίσαμε έναν παίκτη που πήρε μόνος του από το χέρι την Αργεντινή και την έφτασε στην κορυφή του κόσμου το 1986. 

Χάρη στον Μαραντόνα ασχολήθηκαν πολλά παιδιά με το ποδόσφαιρο και το λάτρεψαν. Σοκαρίστηκα από την είδηση του θανάτου του. 

Στον εγγονό μου αν με ρωτήσει για τον Μαραντόνα θα του βάλω την κασέτα από τα ματς με τον ΠΑΟΚ για να δει πόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής ήταν ο Ντιέγκο και πως τον αντιμετώπισα εγώ. 

Αυτό που θεωρώ ότι χαρακτήριζε τον Μαραντόνα ήταν η ηρεμία που έβγαζε στο γήπεδο τόσο με την μπάλα στα πόδια, όσο και όταν έδινε οδηγίες στους συμπαίκτες του. Εγώ αυτό το συμπέρασμα έβγαλα από τα δυο ματς που δώσαμε απέναντι στη Νάπολι. Να παίζεις σε ένα γήπεδο 50.000, είναι ανεπανάληπτο. Δεν υπήρχε αυτό που ζήσαμε στην Τούμπα εκείνη τη μέρα στον επαναληπτικό αγώνα με τη Νάπολι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.