«Αυτό μας στοίχισε για το Πρωτάθλημα, χαρούμενος που παραμένω στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team19 Μαΐου 2022

Τον απολογισμό της φετινής περιόδου που βρήκε τον ΠΑΟΚ Κυπελλούχο Ελλάδας, έκανε μέσω του Metropolis 95,5 ο Μενέλαος Κοκκινάκης, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε και στην ανανέωση της συνεργασίας του με τους «ασπρόμαυρους» για τρίτη διαδοχική σεζόν.

«Δύσκολη ήταν η φετινή χρονιά με αρκετές ανταγωνιστικές ομάδες. Τώρα, έχω την ευκαιρία να ξεκουραστώ για λίγο, να ηρεμήσω και να αφιερώσω χρόνο στους δικούς μου ανθρώπους. Η φετινή σεζόν ήταν με ωραία παιχνίδια που ευχαριστήθηκε ο κόσμος και δεν ήξερες ποιος θα είναι στο τέλος ο νικητής. Είχαμε κάποια θέματα κι αυτό μας στοίχησε για κάτι παραπάνω να πετύχουμε. Σίγουρα υπάρχει πικρία που δεν κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα. Οι συγκυρίες το έφεραν έτσι. Είχαμε κάποιους τραυματισμούς πριν την έναρξη των πλέι οφ κι αυτό μας στοίχησε, αλλά παρόλα αυτά καταφέραμε να πάρουμε το Κύπελλο Ελλάδας. Θεωρώ εμείς και ο Παναθηναϊκός ήμασταν οι καλύτερες ομάδες για φέτος», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εγώ ξεκίνησα από τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι, είμαι επαγγελματίας αθλητής και πηγαίνω όπου είναι καλά για μένα και την καριέρα μου και δίνω τα πάντα στην ομάδα που βρίσκομαι. Είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ, μου έχει φερθεί άψογα ως σύλλογος κι γι΄ αυτό επεκτείναμε τη συνεργασία μας για τρίτη διαδοχική σεζόν.

Από τότε που ήρθα γιατί πριν ήμουν αντίπαλος ο ΠΑΟΚ ως οργανισμός βελτιώνεται συνεχώς σε όλα τα επίπεδα. Θεωρώ ότι και του χρόνου θα είναι ανταγωνιστικό το Πρωτάθλημα. Όσον αφορά το φετινό, η διεξαγωγή του και ο τρόπος που έβγαινε ο πρωταθλητής ήταν σωστός, αλλά εμένα δεν μου άρεσε. Σε όλα τα υπόλοιπα σοβαρά Πρωταθλήματα δεν αναδεικνύεται έτσι ο πρωταθλητής. Όσον αφορά την Εθνική ομάδα ένας νέος κύκλος αρχίζει. Στόχος φυσικά είναι η πρόκριση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.