Μπαρκαουάν: «Αυτό λείπει από τον φετινό ΠΑΟΚ»

Metrosport Team01 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Κοσμίν Μπαρκαουάν και αναφέρθηκε στην Εθνική Ελλάδας και τον ΠΑΟΚ.

«Η Εθνική Ελλάδας μετά το Euro του 2004 δεν μπορεί να βρει μια καλή ενδεκάδα. Πρέπει να υπάρχει παραγωγή παικτών για να έχεις μια καλή Εθνική. Εκεί πρέπει να κοιτάξει ο κάθε πρόεδρος της ΕΠΟ. Πρέπει να αξιοποιήσεις την παλιά φουρνιά σε πόστα ώστε να πάει μπροστά η κάθε Εθνική ομάδα. Εκεί πρέπει να δοθεί έμφαση από όλους αν θέλουν να υπάρχουν ξανά επιτυχίες» είπε με αφορμή την ισοπαλία της Ελλάδας με τη Γεωργία στην Τούμπα.

Για τον ΠΑΟΚ:

«Αν παίζει ο ΠΑΟΚ όπως στο ματς με την ΑΕΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ, μπορεί να βγει δεύτερος. Αυτές τις δυο εβδομάδες ο Γκαρσία είχε χρόνο να δουλέψει με τους παίκτες του. Εγώ πιστεύω θα δούμε άλλη εικόνα του ΠΑΟΚ μετά την διακοπή ειδικά στο αμυντικό του κομμάτι. Υπήρχαν αγώνες που ο ΠΑΟΚ έχασε από ατομικά λάθη παικτών, αλλά και από λάθη τακτικά. 

Σίγουρα, ο Γκαρσία αυτό το διάστημα της διακοπής δούλεψε πάνω σε αυτά τα κομμάτια. Ο κάθε προπονητής θέλει χρόνο για να δείξει το έργο του. Το θέμα είναι ο Γκαρσία να μεταφέρει το πάθος του στους παίκτες του για να μπορέσουν να το βγάλουν αυτό στο γήπεδο. Πιστεύω θα έχει άλλη εικόνα η ομάδα τώρα. Εγώ θέλω να βλέπω σωστές γραμμές ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Η ομάδα που το έχει αυτό, είναι ο Ολυμπιακός. Και ο ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Όλα θέλουν σκληρή δουλειά και χρόνο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.