Το βασικό «αγκάθι» για την ολοκλήρωση του deal Ηρακλή-Τρίγλιας

Metrosport Team24 Ιουλίου 2020

Θετικά χαρακτηρίζονται τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχαν το βράδυ της Πέμπτης (23/7) οι άνθρωποι του Ηρακλή με τους αντίστοιχους του ΠΟ Τρίγλιας με στόχο να βρουν το σημείο επαφής και να προχωρήσει η εξαγορά του ΑΦΜ της ομάδας της Χαλκιδικής από τους «κυανολεύκους».

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές χθες κατάφεραν να πείσουν τον μεγαλομέτοχο της χαλκιδικιώτικης ΠΑΕ Στράτο Ευγενίου και τους συνεργάτες του ότι έχουν τα οικονομικά εχέγγυα που απαιτούνται ώστε τόσο να αποπληρωθεί το τίμημα που ζητά η Τρίγλια όσο και το να μπορέσει να τρέξει αγωνιστικά η ομάδα του Ηρακλή τη νέα χρονιά χωρίς προβλήματα.

Την πληροφορία αυτή εμμέσως επιβεβαίωσε στη «Μetrosport» και ο κ. Ευγενίου, ο οποίος όμως εξέφρασε και τις επιφυλάξεις του για την ολοκλήρωση του deal.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό που έπεσε στο τραπέζι ήταν κυρίως οι αντιδράσεις που υπάρχουν από τα μέλη του Ερασιτέχνη ΠΟ Τρίγλιας, τα οποία εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους για την βιωσιμότητα αυτού του πρότζεκτ, καθώς δεν έχουν πειστεί ότι η απορρόφηση του ΑΦΜ της Τρίγλιας από τον Ηρακλή θα εξαφανίσει τα όποια οικονομικά βάρη έχουν οι «κυανόλευκοι» από προηγούμενες διοικήσεις.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται οι γραμμές αυτές αυτά ήταν τα δεδομένα και η πλευρά του Ηρακλή κατέβαλε προσπάθειες για να καμφθούν οι αντιρρήσεις της πλευράς της Τρίγλιας και το πιθανότερο που φαίνεται ως εξέλιξη είναι να τεθεί το θέμα σε γενική συνέλευση της ομάδας της Χαλκιδικής ώστε να μην χρεωθούν την απόφαση 2-3 μέλη της Τρίγλιας.

*** Από την έντυπη έκδοση της «Metrosport» (24/7)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.