Αυτό είναι το «ναρκωτικό» του Ολιβιέ Ζιρού

Δημήτρης Καλαϊτζής12 Δεκεμβρίου 2022

Η κάτοχος του τροπαίου Γαλλία κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Αγγλίας με σκορ 2-1 και να τσεκάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, όπου θα αντιμετωπίσει το Μαρόκο. Ο Ολιβιέ Ζιρού έχει βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη μέχρι τώρα πορεία των τρικολόρ, σημειώνοντας ήδη τέσσερα γκολ στη διοργάνωση.

Το μυστικό της επιτυχίας του αποκάλυψε η σύζυγός του Τζένιφερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική εφημερίδα «Figaro».

«Για τον Ολιβιέ είναι τιμή να έχει ξεπεράσει τον Ανρί, είναι κάτι που τον κάνει υπερήφανο (σ.σ. είναι πλέον πρώτος σκόρερ της Γαλλίας με 53 γκολ, έχοντας δύο περισσότερα από τον Ανρί), η διαδρομή του αξίζει σεβασμό, είπε αρχικά η Τζένιφερ Ζιρού.

«Μετά από 19 χρόνια κοινής διαδρομής με τον Ολιβιέ, εξακολουθεί να με εντυπωσιάζει. Έχει νοοτροπία 20χρονου και με το παρουσιαστικό που έχει, τραβάει σε όλους την προσοχή».

«Πάρα πολλοί στην ηλικία του θα τα παρατούσαν, εκείνος δεν είναι ποτέ ικανοποιημένος. Θα γίνει όπως ο Ζλάταν. Το ποδόσφαιρο είναι το ναρκωτικό και η ζωή του, θα ακούσετε ακόμα πολλά για εκείνον».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.