Αυτή θα είναι η εισήγηση του Πάμπλο Γκαρσία στον Ιβάν Σαββίδη!

Κώστας Πετρωτός18 Μαΐου 2021

Ο μεγάλος στόχος της κατάκτησης του Κυπέλλου βάζει, στην παρούσα φάση, τα πάντα σε δεύτερη μοίρα αυτές τις μέρες. Μετά τον τελικό, όμως, ο Γκαρσία θα κάνει πράξη αυτό που ανέφερε και στις δηλώσεις του στο ΠΑΟΚ TV.

 Θα ενημερώσει τον Ιβάν Σαββίδης για πράγματα που πρέπει να αλλάξουν εντός ομάδας, κυρίως στην καθημερινή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» και του metrosport.gr, ο Ουρουγουανός τεχνικός θα ζητήσει να υποστηριχθεί ένα ολιγομελές τιμ ανθρώπων που θα «τρέχουν» τα πάντα στην ομάδα.

 Πρόκειται για ανθρώπους που ταιριάζουν τα χνώτα τους (όπως για παράδειγμα συμβαίνει με Γκαρσία και Καρυπίδη) και έχουν ήδη δείξει ότι μπορούν να συνεργαστούν. 

Προφανώς σε αυτή την συζήτηση ο 44χρονος τεχνικός θα αναφερθεί και σε εκείνους με τους οποίους έχει πρόβλημα σχέσεων όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του, αλλά μόνο εκείνος γνωρίζει σε ποιους αναφέρεται. 

Για τον Γκαρσία η καθημερινή, εσωτερική λειτουργία, του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως και οι σχέσεις εντός αποδυτηρίων είναι η βάση για να πάει καλά μία ομάδα και αυτό είναι κάτι στο οποίο θα επιμείνει. 

Ο ίδιος έχει κατασταλάξει πλέον στις απόψεις του για το πώς λειτουργεί ο ΠΑΟΚ και περιμένει απλά να περάσει και ο τελικός για να προχωρήσει στην κατάθεση της έκθεσής του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.