Αυτή είναι η τροπολογία που φέρνει στη Βουλή για την ΕΕΑ ο Κ. Μητσοτάκης

Metrosport Team28 Ιανουαρίου 2020

Η «βόμβα» της ΕΕΑ με την εισήγηση υποβιβασμού ΠΑΟΚ και Ξάνθης έφερε αρχικά την οργισμένη αντίδραση του κόσμου και σήμερα την…πυροσβεστική παρέμβαση του ίδιου του πρωθυπουργού. Είναι όμως, έτσι; Η τροπολογία που φέρνει εσπευσμένα στη Βουλή είναι δώρο προς τις δύο ομάδες ή ουσιαστικά μια «παγίδα» και ένα απλό επικοινωνιακό τέχνασμα; Το Metropolis 95.5 και το metrosport.gr έχουν το ρεπορτάζ.

Η τροπολογία για τις αποφάσεις της ΕΕΑ θα ενσωματωθεί στο νομοσχέδιο που αφορά το επίδομα γέννας και συζητάται σήμερα από την Ολομέλεια.

Υπήρχε αρχικά ένα πρόβλημα λόγω της απουσίας Αυγενάκη (βρίσκεται) αλλά και αυτό ξεπεράστηκε.

Πάμε, όμως, στην ουσία. Η τροπολογία θα προβλέπει αφαίρεση τριών ως 10 βαθμών για «αδικήματα» που κρίνει η ΕΕΑ και μεταξύ αυτών είναι και η πολυιδιοκτησία.

Μάλιστα, δεν ήταν καθόλου τυχαία η δήλωση του Λευτέρη Αυγενάκη χθες αμέσως μετά την δημοσίευση της απόφασης της ΕΕΑ που έγινε καθ’ υπόδειξη του Υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη.

Η πρόβλεψη αφαίρεσης βαθμών είναι και ο πιο πιθανός λόγος που οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη δεν παίρνουν ακόμα θέση. Περιμένουν να τη διαβάσουν και γνωρίζουν καλά πως μια τιμωρία του ΠΑΟΚ από -3 ως -10 δεν θα ηρεμήσει τον κόσμο στην εκλογική τους περιφέρεια.

Να αναφέρουμε πως ο Πρωθυπουργός απάντησε άμεσα στο δίλημμα Αυγενάκης ή Ζαγοράκης μετά τη δημόσια δήλωση του δεύτερου. Αυγενάκης...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.