«Αυτή είναι η συμφωνία ΠΑΟΚ-Φορτούνα για Νάρεϊ, τον ήθελαν δύο ομάδες της Bundesliga»

Metrosport Team15 Ιουλίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γερμανός δημοσιογράφος Πασκάλ Μπίντενβεγκ.

Ο αθλητικός ρεπόρτερ της εφημερίδας Westdeutsche Zeitung μίλησε για την επικείμενη μεταγραφή του Καλέντ Νάρεϊ στον ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων, ο Πασκάλ Μπίντενβεγκ δήλωσε:

Για τη μεταγραφή του Νάρεϊ: «Ήταν μια μακρά διαπραγμάτευση. Από την αρχή η Φορτούνα είχε απαιτήσεις, ζητούσε πολλά χρήματα από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν έδινε τόσα. Τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή και ο παίκτης θα ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ».

Για τους όρους της συμφωνίας: «Αυτό που ξέρουμε ότι η συμφωνία επήλθε στα 1,5 εκατ. ευρώ συν μπόνους. Αν, για παράδειγμα, κατακτήσει τίτλο ο ΠΑΟΚ με τη συμβολή του Νάρεϊ θα πάρει χρήματα. Το ντιλ μπορεί να φτάσει στα 1,8-1,9 εκατ. ευρώ».

Τι παίκτης είναι ο Νάρεϊ: «Είναι πολύ γρήγορος και ικανός παίκτης. Ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης της Φορτούνα, περσι ειχε 8 γκολ 15 ασίστ μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Αποδίδει καλύτερα στα δεξιά. Πέρσι έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του».

Αν ομάδες της Bundesliga έκαναν κρούση στη Φορτούνα για τον Νάρεϊ: «Από όσο ξέρουμε, ενδιαφέρθηκαν η Μάιντς και η Χόφενχαιμ. Αλλά ο Νάρεϊ έκανε εξ αρχής την επιλογή του να πάει στον ΠΑΟΚ. Του άρεσε η προοπτική να παίξει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση έτσι ήθελε να πάει στον ΠΑΟΚ».

Αν μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε ομάδα πρωταθλητισμού όπως ο ΠΑΟΚ: «Μπορεί να τα καταφέρει. Στην Φορτούνα ήρθε ως μπακ απ από το Αμβούργο αλλά εξελίχθηκε σε έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή. Το ίδιο μπορεί να κάνει και στον ΠΑΟΚ που στόχος του είναι οι τίτλοι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.