Αυτή είναι η πλήρης νομική ομάδα για την ΕΕΑ

Κώστας Πετρωτός22 Νοεμβρίου 2022

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει οχυρωθεί νομικά για το θέμα που προέκυψε με την Επιτροπή Επαγγελματικού αθλητισμού και ήδη μετά από συσκέψεις και συζητήσεις αρκετών ημερών, οι άνθρωποι του Δικεφάλου και ο Ιβάν Σαββίδης κατέληξαν στην σύνθεση της ομάδας νομικών που θα εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ ενώπιον της ΕΕΑ στις 30 Νοεμβρίου.

Όπως σημειώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, συντονιστής της θα ήταν ο καθηγητής ποινικού δικαίου και δικηγόρος της οικογένειας Σαββίδη. Λάμπρος Μαργαρίτης, ωστόσο το πρωί της Τρίτης (22/11) έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 68 χρόνων.

Σε ό,τι αφορά στον φάκελο της υπόθεσης στην ΕΕΑ, ο κύριος όγκος της δουλειάς θα αναληφθεί από το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ, με επικεφαλής τον Αχιλλέα Μαυρομάτη, όμως, η «ασπρόμαυρη» εταιρία δεν μένει μόνο εκεί. Θα εντάξει και δύο ακόμη έγκριτους νομικούς στο τιμ της. Ο ένας είναι ο Λάκης Σημαιοφορίδης που έχει συνεργαστεί και σε άλλες υποθέσεις με τον Δικέφαλο και ο άλλος ο Νίκος Κυρκούδης, με μεγάλη εμπειρία και αυτός.

Ήδη έχουν αρχίσει να οργανώνουν την υπερασπιστική γραμμή του ΠΑΟΚ και του Γιώργου Σαββίδη και οι συσκέψεις θα ενταθούν τις επόμενες μέρες.

Γιατί δεν ανησυχούν στην ΠΑΕ

Πάντως, πρέπει να σημειώσουμε ότι στα γραφεία της Τούμπας δεν εκφράζεται ιδιαίτερη ανησυχία και ο λόγος είναι συγκεκριμένος. Η ΕΕΑ μπορεί μόνο να στείλει την υπόθεση στα αθλητικά δικαστήρια, στις επιτροπές της ΕΠΟ, δηλαδή, με εισήγησή της. Εκεί είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει δικαστής που θα μπορεί να υποστηρίξει ότι το βούλευμα με το οποίο εμπλέκεται το όνομα του Γιώργου Σαββίδη σε υπόθεση ποινικού χαρακτήρα ήταν αμετάκλητο στις 24 Ιουλίου. Εφόσον επιβεβαιωθεί ότι δεν είναι αμετάκλητο, αυτό θα σημαίνει ότι και η δήλωση που έκανε ο υιός Σαββίδης εκείνη τη μέρα (ότι δεν έχει κανένα νομικό κώλυμα για την συμμετοχή του στο ΔΣ της εταιρίας) δεν είναι ψευδής και αυτό θα οδηγήσει στην αθώωση της ΠΑΕ και του ίδιου στο αθλητικό δικαστήριο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.