Αυτή είναι η Μίντιλαντ λίγες μέρες πριν την κόντρα με τον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός09 Φεβρουαρίου 2022

Ο Δανός δημοσιογράφος, Γιορν Κρίστενσεν που βρίσκεται στην Πορτογαλία παρακολουθώντας την προετοιμασία της Μίντιλαντ, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και μας έδωσε πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για την δανέζικη ομάδα, λίγες μέρες πριν την πρώτη κόντρα με τον ΠΑΟΚ.

Χαρακτηριστικά σημεία:

-«Πήρε έξι νέους παίκτες και πούλησε πέντε παίκτες. Σε αντίθεση με άλλες ομάδες κατάφερε να διατηρήσει το έμψυχο υλικό του βασικού κορμού της σε πολύ μεγάλο βαθμό. Πήραν τον Μαξ Μέγερ, τον είδα σε προπόνηση πριν από μερικές ημέρες και στο φιλικό με την Ζενίτ, δείχνει πολύ άνετος με την μπάλα και μπορεί να παίξει και ως κεντρικός αμυντικός αν χρειαστεί. Ο Τσιλυυφία που είναι εξτρέμ, είχε κορωνοιό, και ίσως δεν προλάβει τον ΠΑΟΚ».

-«Λογικά η Μίντιλαντ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα παίξει με δύο επιθετικούς. Πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στην Δανία, η Μίντιλαντ, έπαιζε με τρεις αμυντικούς και τρεις στην επίθεση. Το ερώτημα είναι εάν θα παίξει με τρεις ή δύο στο κέντρο. Αν θα παίξει με 3-5-2 ή με τρεις μπορστά. Υπάρχει σκέψη και για 4-2-3-1».

-«Είμαι βέβαιος πως άνθρωποι της Μίντιλαντ, έχουν παρακολουθήσει πρόσφατους αγώνες του ΠΑΟΚ. Εχουν κάνει σκάουτινγκ, έχουν τσεκάρει τα ατού του Δικεφάλου. Τον σέβονται πολύ, λένε πως χρειάζονται ένα καλό αποτέλεσμα στην Δανία για να έχουν ελπίδες για την πρόκριση στο δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη. Στην Τούμπα δεν θα είναι καθόλου εύκολη η ρεβάνς».

Το πάρε-δώσε της Μίντιλαντ

Ας δούμε τις αλλαγές στο ρόστερ της Μίνιιλαντ τον Ιανουάριο:

Πήρε: Έντουαρντ Τσιλουφία (Τζουργκάρντεν) 2.400.000 ευρώ, Βάγκνεβ Λοβ (Καϊράτ Αλμάτι) ελεύθερος, Μαντς Τίχοσεν (Νόρτζελαντ) 500.000 ευρώ, Μάξ Μάιερ (Φενέρμπαχτσε) δανεικός, Πάμπλο Ορτίθ (Αμέρικα Ντε Κάλι) δανεικός, Νταβίντ Ουστέντ (Χάμαρμπι) ελεύθερος

Εδωσε: Γενς Καγιούστε (Ρεμς) 10.000.000 ευρώ, Μαντς Χάνσεν (Νόρτζελαντ), Γιόνας Λέσλ (Μπρέντφορντ) δανεικός, Ντίον Κουλς (Ζούλτε Βάρεγκεμ) δανεικός, Αντώνης Μάρτης (ΑΕΚ Λάρνακας) δανεικός.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.