Μέσα ο Σπανούλης: Η λίστα του Ρικ Πιτίνο για την Εθνική!

Στέλιος Παρθενάκης28 Μαΐου 2021

Την ώρα που ο Βασίλης Σπανούλης ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν θα ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Ο πρώην παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ γύρισε την πλάτη στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καθώς αποφάσισε να μην πάρει μέρος στο Προολυμπιακό τουρνουά στη Βικτόρια.

Αν και ο Βασίλης Σπανούλης θα φορέσει και πάλι τη γαλανόλευκη μετά και το ραντεβού που είχε με τον Ρικ Πιτίνο, ο Ντόρσεϊ δεν θα τεθεί στην διάθεση του Αμερικανού προπονητή στην προσπάθεια για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Ρικ Πιτίνο και οι συνεργάτες του (Παπαθεοδώρου, Μανωλόπουλος και Σκουρτόπουλος) έχουν ήδη τις επαφές και στις 2 Ιουνίου που τελικά θα ξεκινήσει η προετοιμασία θέλουν να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα.

Ο Κώστας Κουφός δε φαίνεται να είναι στις κλήσεις, ενώ Πρίντεζης, Σλούκας και Λαρεντζάκης θα έχουν βασικό ρόλο. Φυσικά Παπαπέτρου, Παπαγιάννης και Μήτογλου θεωρούνται πυλώνες. Από τη νέα Εθνική δεν μπορεί να λείπει ο Καββαδάς, όσο και ο Μουράτος. Από εκεί και πέρα, ο Ρικ Πιτίνο έχει σημειώσει στο καρνέ του Δημήτρη Αγραβάνη και Γιάννη Αθηναίου, όπως και ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι πάντα στις υποψήφιες επιλογές. Κακλαμανάκης, Λούντζης, Χρυσικόπουλος,Γκίκας και Γιαννόπουλος είναι επίσης παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν.

Οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο μοιάζει αδύνατον να είναι παρόντες, ειδικά από τη στιγμή που οι Μπακς έκαναν το 3-0 με τους Χιτ και είναι κοντά στην πρόκριση. Μένει να φανεί σε τι κατάσταση θα είναι ο Νικ Καλάθης, που έχει δηλώσει ότι θα είναι κανονικά παρών σε μια ακόμη σεζόν για την Εθνική μας. 

Ο Ρικ Πιτίνο εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα και έχει ξεκινήσει ήδη το σχεδιασμό του για την Εθνική ομάδα και το προολυμπιακό τουρνουά.

Ο αμερικανός τεχνικός έχει παρακολουθήσει αγώνες των ημιτελικών των πλέι-οφ της Basket League και πλέον αναμένεται να έχει συνάντηση με τους συνεργάτες του στα γραφεία της ΕΟΚ, προκειμένου να καταλήξει στις κλήσεις της Γαλανόλευκης για την προετοιμασία για τον Καναδά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.