Αυτή είναι η εξέδρα που θα καθίσουν οι 700 ΠΑΟΚτσήδες

Γιώργος Ζαΐρης17 Φεβρουαρίου 2022

Δεκάδες θα είναι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν στο γήπεδο της Μίντιλαντ, στην πόλη Χέρνινγκ, για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση και να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών και του Λουτσέσκου, για την διεκδίκηση ενός νικηφόρου αποτελέσματος.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από την φωτογραφία που εξασφάλισε η Metrosport, σε αυτό το σημείο του γηπέδου θα καθίσουν οι οπαδοί του Δικεφάλου. Από την στιγμή που δόθηκε η άδεια για να λειτουργήσει κανονικά το γήπεδο της Μίντιλαντ, με πλήρη χωρητικότητα (αγγίζει τις 11.500 θεατές), περίπου 700 εισιτήρια αντιστοιχούν στους φίλους του ΠΑΟΚ. Στις θύρες F και E του γηπέδου. Η πλειονότητα των φίλων του Δικεφάλου, θα βρεθεί στην θύρα Ε.

Θυμίζουμε πως οι τιμές των εισιτηρίων, για τους φίλους του ΠΑΟΚ είναι 17 ευρώ (στο πέταλο από όπου και η σχετική φωτογραφία) και 37 στην κεντρική θύρα.

Αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ ήδη βρίσκονται στην Γερμανία και το Αμβούργο και θα ταξιδέψουν από εκεί, οδικώς με προορισμό το Χέρνινγκ. 

Γενικά επικρατεί μεγάλη κινητοποίηση των φίλων του Δικεφάλου, από την Ελλάδα και πολλές χώρες της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης για να δούν την σημαντική αναμέτρηση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.