Αυτή είναι η εβδομάδα προετοιμασίας για Λέφσκι

Κώστας Πετρωτός04 Ιουλίου 2022

Πέρασε μία εβδομάδα προπονήσεων του ΠΑΟΚ στο Απελντοορν της Ολλανδίας και πλέον άπαντες πήραμε γεύση από τις διαφορές που έχει αυτή η ομάδα με την περσινή. Περισσότερα νιάτα, λιγότερη εμπειρία και λίγη μεγαλύτερη ταχύτητα σε χώρους του γηπέδου που δεν διέθετε μέχρι και το τέλος της σεζόν (κυρίως λόγω της παρουσίας του Ντάντας). 

Προφανώς, η δεύτερη εβδομάδα πρέπει να μας δώσει περισσότερα νέα στοιχεία για τον ΠΑΟΚ της σεζόν 2022-23, ωστόσο, θα πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε και τα πρώτα επίσημα ματς με την Λέφσκι. Με απλά λόγια, αν δεν μπούνε κάποιοι ακόμη παίκτες στο προπονητικό πλάνο αυτό το επταήμερο, δύσκολα θα βρίσκονται στο πλάνο του Λουτσέσκου για τους αγώνες με την βουλγαρική ομάδα. 

Η αναφορά αφορά κυρίως στον Νάρεϊ ή έναν φορ (αν τελικά αποχωρήσει ο Τσόλακ) και όχι στον Μπίσεσβαρ που γνωρίζει την φιλοσοφία του Λουτσέσκου καλύτερα από τον καθένα στην ομάδα. Αυτή είναι η ιδιαιτερότητα της εβδομάδας που αρχίζει από σήμερα και προφανώς θα πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε και πιο ξεκάθαρες σκέψεις από τον προπονητή του Δικεφάλου για την ενδεκάδα στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς. 

Μπορεί ορισμένοι να υποτιμούν τα ματς με την Λέφσκι, κάτι τέτοιο, όμως, δεν συμβαίνει από τον Λουτσέσκου και το τιμ του που κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.