Aυτή είναι η ενδεκάδα του Άρη, αυτό το κανάλι θα δείξει το ματς

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2021

Ο Άρης θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα του που θα τον ανεβάσουν και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα της Superleague 1, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του μαχητικού Παναιτωλικού. 

Οι «κιτρινόμαυροι» με την αύρα του κόσμου τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στοχεύουν στους τρεις πόντους της νίκης που θα τον φέρουν ακόμα πιο κοντά στους ανταγωνιστές τους. Ο Άκης Μάντζιος καταστρώνοντας τα αγωνιστικά του πλάνα δεν θα υπολογίσει στον Μπεναλουάν αλλά και στο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα, Χαϊροβιτς.

Ο Έλληνας τεχνικός, δεν αναμένεται να προβεί σε πολλές αλλαγές κρατώντας τον βασικό κορμό της ενδεκάδας, με τον Χουλιάν Κουέστα κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του την τετράδα της άμυνας η οποία θα αποτελείται από τους Σούντγκρεν, Γκάνεα, Φαμπιάνο και τον Μπράμπετς. Στη μεσαία γραμμή και μετά από την επιστροφή του Λούκας Σάσα, υπάρχει αλλαγή δεδομένων, με τον ίδιο να έρχεται σε πρώτο πλάνο για τον προπονητή του, με τους Τζέγκο και Εντιαγέ να δίνουν μάχη για μία θέση δίπλα του, με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα. 

Στο μεσοεπιθετικό τρίτο του γηπέδου, δεν αλλάζει η πετυχημένη συνταγή του Άκη Μάντζιου, με τους Μπρούνο Γκάμα, Φακούντο Μπερτόγλιο και Ντάνιελ Μαντσίνι να παίρνουν φανέλα βασικού πίσω από τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Η διαιτητική ομάδα και το κανάλι μετάδοσης

Στο παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 16:00 ο Αριστομένης Κουτσιαύτης θα είναι ο διαιτητής από τον Σύνδεσμο Άρτας, έχοντας ως βοηθούς του, τους Σπυρίδων Βασιλόπουλος (Έβρου), Μιχαήλ Νιδριώτης (Αθηνών).

Τηλεοπτικά το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το Novasports 2 HD ενώ εσείς θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τη ζωντανή εξέλιξη της αναμέτρησης μέσα από το Metrosport.gr, καθώς και όλο το Pre και Post game!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.