«Αυτή είναι η διαφορά ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού»

Metrosport Team28 Ιανουαρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης και αναφέρθηκε στην χθεσινή βαριά ήττα του Δικεφάλου στο Καραϊσκάκης και τη διαφορά που έχει ο Δικέφαλος σε σχέση με τον Ολυμπιακό.

«Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ και μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη σε βάζει σε σκέψεις, αλλά θα πρέπει να συνεχίσεις. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, δηλαδή στην ατομική ικανότητα των παικτών του Ολυμπιακού, αλλά και στα πολλά αμυντικά λάθη των παικτών του Δικεφάλου. Έχουν μεγάλη διαφορά οι δυο ομάδες στο επιθετικό κομμάτι. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ακόμα τον παίκτη μπροστά που θα κάνει τη διαφορά κι αυτόν τον έχει ο Ολυμπιακός με τον Ελ Αραμπί. Ο ΠΑΟΚ θέλει παίκτες μπροστά που να ξέρουν μπάλα και να τρυπούν τις αντίπαλες άμυνες. 

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι αγνώριστος στα τελευταία παιχνίδια. Κι αν δεν έχεις ποδοσφαιριστές στο κέντρο που μπορείς να βρεις το γκολ από αυτούς, τότε υπάρχει θέμα. Όταν βλέπω την μπάλα πίσω κι όχι κάθετα, αρρωσταίνω. Στη δική μας εποχή δεν υπήρχε αυτό. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και στη θέση του τερματοφύλακα. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στη θέση «1» παρότι και στους δυο δόθηκαν τόσες ευκαιρίες. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Ρέι δεν παίζει, αλλά εκτιμώ ότι και ο νεαρός Ταλιχμανίδης θα μπορούσε, είναι πολύ καλός τον γνωρίζω. Ο Γκαρσία πρέπει να βρει μια λύση και να διορθώσει τα πράγματα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.