«Αυτά τα Χριστούγεννα ο Αι Βασίλης έρχεται στην πόρτα σας, με το μοναδικό Electric Scooter Skateflash Urban 2.0»!

Metrosport Team17 Νοεμβρίου 2020

Συντονιστείτε καθημερινά με το Metropolis 955 και μόλις οι παραγωγοί πουν στον αέρα το σύνθημα «Αυτά τα Χριστούγεννα ο Αι Βασίλης έρχεται στην πόρτα σας με Scooter» σήμερα κερδίζει π.χ. το 5ο τηλεφώνημα, πρέπει να καλέσετε στο 2310909090 και να μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε 2 μοναδικά Electric Scooter Skateflash Urban 2.0, αξίας 800 ευρώ!

H μεγάλη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, στην εκπομπή των Γιάννη Πάγκου και Γιώργου Ζαΐρη (10:00-12:00).

Τα Electric Scooter Skateflash Urban 2.0 είναι η τέλεια αστική συγκοινωνία για να ταξιδέψετε στην πόλη με στυλ και άνεση, να πάτε στην δουλειά σας ή να κάνετε τα ψώνια σας.

Aυτά τα Χριστούγεννα #Μένουμε ασφαλείς, εμπιστευόμαστε την ηλεκτροκίνηση, κερδίζουμε τα Electric Scooter Skateflash Urban 2.0 και απολαμβάνουμε την κάθε μας μετακίνηση!

Μερικές πληροφορίες για το Electric Scooter Skateflash Urban 2.0

«Η PURO HELLAS επιθυμεί πάντα να προσφέρει στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά, προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας.

Μπορεί αυτό το διάστημα οι μετακινήσεις μας να είναι περιορισμένες αλλά με το Skateflash Urban 2.0 πολύ σύντομα θα είστε σε θέση να αναπληρώσετε τις χαμένες στιγμές του lockdown με ασφάλεια.

Βάλτε γκολ στο συνωστισμό και στη ταλαιπωρία και μετακινηθείτε εύκολα, γρήγορα και κυρίως οικονομικά με το Skateflash Urban 2.0

Οι τροχοί 8 ιντσών και η μπροστινή ανάρτηση, προσφέρουν μέγιστη άνεση και ασφάλεια ενώ τα φώτα εμπρός και πίσω θα σας επιτρέψουν να μετακινηθείτε ακόμα και τη νύχτα.

Με μπαταρία 36V, χωρητικότητας 10.0 mAh θα έχετε αυτονομία έως 25 χιλιομέτρων, ενώ το αναδιπλούμενο σύστημα θα σας επιτρέψει να το μεταφέρετε και να το αποθηκεύσετε εύκολα παντού.

Η εταιρεία SKATEFLASH είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της ηλεκτροκίνησης στην Ευρώπη και είναι ευρέως γνωστή για τα προηγμένα χαρακτηριστικά των προϊόντων της, όπως οι δυνατοί κινητήρες, η υψηλή ποιότητα κατασκευής και το ξεχωριστό design.»

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μέγεθος Τροχού: 8″

Μέγιστη Ταχύτητα: 25-30km/h

Ώρα Φόρτισης: 5-6h

Ισχύς Κινητήρα: 350W

Φορτιστής: 42V,

Μπαταρία: Lithium battery 36V 10.0 Ah

Αυτονομία: 25 Km

Μέγιστη κλίση: 15º

Μέγιστο Επιτρεπτό Βάρος: 120KG

Καθαρό Βάρος: 14.2Kg

Μικτό Βάρος: 17.1 Kg

Αναρτήσεις: Front and rear


ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.