Στον Άρη γνωρίζουν τις ανάγκες του ρόστερ τους -Αυτά ψάχνουν στην αγορά

Γιώργος Στράντζαλης20 Νοεμβρίου 2022

Στον Αρη γνωρίζουν τις βασικές ανάγκες που έχει το κιτρινόμαυρο ρόστερ, τις προτεραιότητας που υπάρχουν αλλά και τις συμπληρωματικές κινήσεις που χρειάζεται να γίνουν. Προς αυτήν την κατεύθυνση έχουν αρχίσει εδώ και έναν μήνα οι αναζητήσεις στην αγορά ενόψει του χειμερινού παζαριού, όπου ο Αρης θα είναι απόλυτα ενεργός και δραστήριος στο μεταγραφικό παζάρι, με την προοπτική να διορθώσει κάποιες από τις καλοκαιρινές ανορθογραφίες και να ενισχύσει ουσιαστικά το ρόστερ του.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό που υπάρχει αυτή την στιγμή, οι κιτρινόμαυροι θα αναζητήσουν τις εξής προσθήκες:

-Έναν αμυντικό μέσο με τα χαρακτηριστικά του Πίτερ Ετέμπο ούτως ώστε να δοθεί ουσιαστική λύση στο πρόβλημα της αμυντικής μετάβασης αλλά και να περιοριστούν κάπως τα τρεξίματα των παικτών της μεσοεπιθετικής γραμμής. Υπό την έννοια ότι, η απουσία ενός ακόμη “καθαρού” αμυντικού χαφ από τον άξονα “φόρτωσε” με περισσότερες (αμυντικά) ευθύνες παίκτες όπως ο Μάνου Γκαρθία και ο Ματέο. Τόσο ο Νταμπό, όσο κυρίως ο Ντιόπ δεν κατάφεραν στον α’ γύρο να συνεισφέρουν στο ρόλο του αμυντικού χαφ και για τον Πάρντιου η προσθήκη ενός παίκτη στον άξονα είναι βασική προτεραιότητα.

-Εναν επιθετικό που θα δώσει επιπλέον λύσεις στο κομμάτι της “εκτέλεσης” αλλά κυρίως την εξτρά επιλογή στον Πάρντιου, ο οποίος κατ’ ανάγκη όταν δεν χρησιμοποιείται ο Γκρέι στην κορυφή τοποθετεί τον Ζερίβιο, ενίοτε και τον Πάλμα. Ο Αρης έχει άμεσα ανάγκη από ακόμη έναν φορ, με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά να βρίσκεται πάντα ως επιλογή στην ατζέντα των κιτρινόμαυρων.

-Εναν ακραίο επιθετικό, επιλογή που αυτή τη στιγμή δεν αποτελεί άμεση ανάγκη αλλά ενδεχομένως να εξελιχθεί στην πορεία. Ο Μαντσίνι είναι στην πόρτα της εξόδου, ο Ιτούρμπε του α’ γύρου προβληματίζει αρκετά, σε σημείο που στον Αρη καλλιεργούνται σκέψεις αποδέσμευσης, οπότε δεδομένα η προσθήκη winger απασχολεί. Εκείνο που τσεκάρουν στην αγορά οι κιτρινόμαυροι είναι το κάτι… διαφορετικό σε σχέση με τις υπάρχουσες επιλογές. Ψάχνουν έναν πλάγιο με την παραπάνω ενέργεια, που θα είναι αποτελεσματικός στο “ένας εναντίον ενός”. Μπαγκαδόρος στην αντίπαλη περιοχή, ο οποίος θα συνεισφέρει τόσο στη δημιουργία όσο και στην εκτέλεση.

-Υπό προϋποθέσεις, ενδεχομένως να γίνει έρευνα και για ακόμη έναν κεντρικό αμυντικό ο οποίος όμως θα έχει περισσότερο συμπληρωματικό ρόλο πίσω από τους Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Ν’ Κουλού.

Οπως γίνεται αντιληπτό, ο Αρης στοχεύει σε διορθωτικές κινήσεις με την προοπτική της ποιοτικής αναβάθμισης του ρόστερ σε συγκεκριμένες θέσεις. Σε μία μεταγραφική περίοδο βέβαια που οι επιλογές είναι περιορισμένες συγκριτικά με το καλοκαιρινό παζάρι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.