«Αυτά πρέπει να βελτιώσει ο Άρης, υπερβολικό το ροτέισον του Φερέιρα στον Βόλο»

Metrosport Team29 Σεπτεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Σάκης Τσιώλης και αναφέρθηκε στο 2-2 του Άρη με τον ΠΑΣ  Γιάννινα στο Βικελίδης και το τι θα πρέπει να αλλάξουν οι «κιτρινόμαυροι» στο παιχνίδι τους, αλλά και στο ροτέισον που έκανε ο Αμπέλ Φερέιρα στον Βόλο πριν τον επαναληπτικό αγώνα με την Κράσνονταρ στην Τούμπα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εικόνα του Άρη με τον ΠΑΣ:

«Ο Άρης χρειάζεται να καλύψει τη θέση του στόπερ και μπροστά από αυτά. Με τέτοιες ομάδες όπως η Λαμία και ο ΠΑΣ Γιάννινα η ομάδα πρέπει να πιέζει περισσότερο ψηλά και να μην δίνει χώρο στον αντίπαλο. Ο Τζέγκο είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, ξέρει να οργανώνει κι αυτό φάνηκε με την είσοδό του στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΣ. Ο Άρης δεν πρέπει να δίνει δικαιώματα σε αυτές τις ομάδες να κάνουν παιχνίδι μέσα στο Βικελίδης. Ο Ντάτκοβιτς δεν είναι στα καλύτερά του. Ο Μάνος πρέπει να πάρει φανέλα βασικού για να αποκτήσει ρυθμό. Ο Άρης μπορεί να παίξει και με δυο επιθετικούς, αλλά όλα αυτά είναι θέμα προπονητή και αυτός ξέρει καλύτερα».

Για το ροτέισον του Φερέιρα στον αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλο:

«Ο Βόλος παρουσιάζεται όπως τον είχα εγώ στην αρχή του καλοκαιριού. Ο Βόλος αν πίεζε περισσότερο στο δεύτερο μέρος θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έκανε από την πλευρά του διαχείριση, καθώς μεσολαβεί ο μεγάλος επαναληπτικός αγώνας με την Κράσνονταρ στην Τούμπα. Τα πάντα στον Δικέφαλο έχουν επικεντρωθεί στο ματς με τους Ρώσους. Ήταν λίγο υπερβολικό που ο Αμπέλ Φερέιρα επέλεξε να αφήσει τόσους βασικούς παίκτες στον πάγκο για τον αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.