«Αυτά πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ για να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα»

Metrosport Team07 Δεκεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Καραγεωργίου και αναφέρθηκε στο τι θα πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ για να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα, για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Άρη, αλλά και για τον τρομερό Χρήστο Τζόλη, που σκοράρει κατά ριπάς με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον τρόπο που ήρθε η νίκη του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Ήρθε με μεγάλη δυσκολία λόγω της αποβολής του Καντουρί στο πρώτο μέρος. Είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ δεν παίζει καλά και θα πρέπει στη συνέχεια να βελτιώσει την εικόνα του. Αυτό έχει εξήγηση με τον σχεδιασμό που έγινε το καλοκαίρι. Ήρθαν παίκτες, έφυγαν, άλλαξε ο προπονητής κι όλα αυτά επηρέασαν. Ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ χάθηκε με τον αποκλεισμό από την Ομόνοια. Είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θέλει ενίσχυση. Φυσικά θα υπάρξει βελτίωση στη συνέχεια. Βέβαια, αυτό παίζει ρόλο και από το τι πρεσβεύει ο κάθε προπονητής. Αν καταφέρει να περάσει ο Πάμπλο τη δική του φιλοσοφία και να έρθουν παίκτες που θέλει θα διεκδικήσει το Πρωτάθλημα. Σε διαφορετική περίπτωση θα χάσει τα πάντα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δείξει μια σταθερότητα».

Για το Άρης-ΠΑΟΚ: «Πάρα πολύ δύσκολη δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ στο Βικελίδης. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια ο Άρης παίρνει βαθμούς. Θέλει μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση από τους παίκτες του ΠΑΟΚ που θα βρουν απέναντί τους μια καλή ομάδα. Ο Άρης έχει πάθος, διάθεση, θέληση και τα έχουν βρει με τον νέο προπονητή».

Για τις τρομερές εμφανίσεις του Τζόλη: 

«Γερό να έχει αυτό το παιδί ο Θεός. Να τον προσέχουν όλοι στον ΠΑΟΚ γιατί βγάζει ασπροπρόσωπο τον σύλλογο. Έχει φοβερή εκτέλεση και μακάρι να συνεχίσει έτσι».

Για την αποβολή του Καντουρί:

«Όσοι έπαιξαν ποδόσφαιρο ξέρουν ότι σε κάποια φάση θα έρθουν σ΄ αυτή τη στιγμή. Όλα δικαιολογούνται, αλλά το θέμα είναι να μην επαναληφθεί. Προηγήθηκε και το πέναλτι που έκανε την περασμένη Πέμπτη με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, όμως δεν έχουμε συνηθίσει ο Καντουρί να παίρνει κόκκινες κάρτες». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.