Αυστραλοί παρουσιαστές για Τζόκοβιτς: «Είναι ψεύτης, ύπουλος και μ@@κας»

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2022

Η υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία ακόμη δεν έχει τελειώσει και σε πολλά τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας το θέμα της παραμονής του ή μην συνεχίζει να επικρατεί.

Συγκεκριμένα δύο από τους γνωστούς παρουσιαστές της Αυστραλίας ενώ ετοιμαζόντουσαν να βγουν στο δελτίο ειδήσεων άνοιξαν έναν διάλογο μεταξύ τους, στον οποίο έβριζαν και χαρακτήριζαν ψεύτη και ύπουλο τον Σέρβο τενίστα.

Ο εν λόγω διάλογος δεν έγινε στον αέρα, αλλά το υλικό καταγράφηκε από τα μικρόφωνα και διέρρευσε, με αποτέλεσμα οι Ρεμπέκα Μάντερν και Μάικ Άμορ να βρεθούν εκτεθειμένοι και να πρέπει να απολογηθούν.

«Όπως κι αν το κοιτάξει κανείς, ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ψεύτης, ύπουλος και μ@@@κας. Δυστυχώς τα έκαναν όλοι οι εμπλεκόμενοι μαντάρα... δεν νομίζω ότι βοήθησε την υπόθεση το γεγονός ότι τον έβαλαν σε ένα ξενοδοχείο για μετανάστες» », λέει αρχικά η παρουσιάστρια για τον Τζόκοβιτς.

Ο Άμορ στη συνέχεια συμφώνησε με τους χαρακτηρισμούς, αποκαλώντας τον ψεύτη: «Είχε μια γ@@@@νη δικαιολογία του κ@λου και τον χαντάκωσαν τα γ@@@@να ψέματά του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.