Αυστραλία: 21χρονη προπονήτρια πόλο ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου

Metrosport Team31 Οκτωβρίου 2023

Η 21χρονη προπονήτρια πόλο, Λίλι Τζέιμς, άφησε την τελευταία της πνοή μετά από άγιο ξυλοδαρμό από πρώην συνεργάτης της.

Η νεαρή προπονήτρια έχασε την ζωή της καθώς χτυπήθηκε κυριολεκτικά μέχρι θανάτου στην πόλη Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Φερόμενος ως δολοφόνος είναι ένας συνάδελφος της ο οποίος εργαζόταν ως προπονητής στο σχολείο το οποίο εργαζόταν η Λίλι Τζέιμς. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 24χρονο γυμναστή ολλανδικής καταγωγής.

Αυστραλιανά ΜΜΕ αναφέρουν πως η σορός της νεαρής προπονήτριας βρέθηκε μέσα στον χώρο του σχολείου και έφερε τραύματα στο κεφάλι.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της 21χρονης θα γίνουν γνωστά μετά την νεκροψία-νεκροτομή, ωστόσο η βιαιότητα των τραυμάτων στο κρανίο του θύματος δείχνουν δια γυμνού οφθαλμού από τη έχασε την ζωή της η Λίλι Τζέιμς.

Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του σχολείου έχει καταγράψει τον φερόμενο ως δράστη με το θύμα να κατευθύνονται μαζί προς τις τουαλέτες και τον 24χρονο να βγαίνει μόνος του μία ώρα μετά.

Ο νεαρός κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία λίγο αργότερα ώστε να τους ενημερώσει για το πτώμα της Λίλι Τζέιμς και εξαφανίστηκε. Μετά από έρευνα της αυστραλιανής αστυνομίας ο 24χρονος βρέθηκε νεκρός, με τις αρχές να ανασύρουν την σορό του από την θάλασσα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.