Αύριο τηλεδιάσκεψη Σαββίδη-Γκαρσία, ξεκαθαρίζουν τα πάντα

Κώστας Πετρωτός25 Μαΐου 2021

Μετά την επιτυχία της κατάκτησης του Κυπέλλου στόχος όλων στις τάξεις του ΠΑΟΚ είναι άμεσα να μπουν οι βάσεις για να σχεδιαστεί η επόμενη μέρα. Το πρώτο ζήτημα που θα πέσει στο τραπέζι είναι, φυσικά, αυτό του προπονητή. Αύριο (26/5), λοιπόν, θα γίνει η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη του Ιβάν Σαββίδη με τον Πάμπλο Γκαρσία για να ξεκαθαρίσουν τα πάντα, ενώ, θυμίζουμε, ότι το συμβόλαιο του Ουρουγουανού τεχνικού έχει διάρκεια μέχρι το 2023. 

Ο Γκαρσία είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι αισθανόταν και ο ίδιος ότι όλο αυτό το διάστημα κρίνεται και αντιλαμβανόταν ότι έπρεπε να αξιολογηθεί. Η τελική απόφαση αναμένεται να προκύψει μετά την συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών. Εφόσον παραμείνει τότε θα τρέξει άμεσα και ο αγωνιστικός σχεδιασμός. 

Παραμονές του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, πρέπει να σημειωθεί, ότι Σαββίδης - Γκαρσία είχαν τηλεδιάσκεψη για τα μεταγραφικά. Είχαν, μάλιστα, καταλήξει σε 5-6 κινήσεις.

Μπορεί, επίσης, τις τελευταίες ώρες να υπάρχει έντονη προπονητολογια που φτάνει μέχρι και σε προχωρημένες επαφές με Λουτσέσκου (δεν επιβεβαιώνονται ούτε από την πλευρά του Ρουμάνου ούτε από την πλευρά του ΠΑΟΚ), ωστόσο το δεδομένο είναι ότι στην παρούσα φάση προπονητής του ΠΑΟΚ είναι ο Πάμπλο Γκαρσία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.