Αύριο η εξέταση του αιτήματος για Μάρα - 14 μεταγραφές θέλει να κάνει ο Ηρακλής

Metrosport Team17 Ιουλίου 2023

Προσπάθεια του Ηρακλή θα είναι να καλύψει τα κενά μετά τις αποχωρήσεις παικτών ώστε να είναι δυνατός στο νέο Πρωτάθλημα. Ο Καραμάνος είναι ένας παίκτης που ήθελε ο Σάκης Τσιώλης από τον Δεκέμβριο αλλά θα αποκτηθεί και κάποιος άλλος Ελληνας αν είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Αναμένεται συνολικά να αποκτηθούν 12 με 14 παίκτες στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και οι τέσσερις που θα έρθουν από την Κ19. Να αναφέρουμε ότι ο Καραμάνος είχε εννέα συμμετοχές με τον Ασπρόπυργο στη Γ’ Εθνική το 2009. Ακολούθησαν 93 συμμετοχές στην Α’ εθνική με τον Ατρόμητο και 30 με τον Πανιώνιο. 44 συμμετοχές είχε στην Πορτογαλία με την Φεΐρένσε και οχτώ με την ομάδα Ρίο Αβε. Τα τελευταία πέντε χρόνια είχε 120 συμμετοχές στην Α Εθνική με την Λαμία. Συνολικά στην Α’ εθνική έχει 241 συμμετοχές και 23 γκολ.

Η προετοιμασία του Ηρακλή για τη νέα περίοδο θα αρχίσει 1 ή 2 Αυγούστου, ενώ στις 18 Αυγούστου αναμένεται να αναχωρήσει για το Καρπενήσι για το βασικό στάδιο προετοιμασίας όπου και θα παραμείνει για 12 μέρες. Λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει η συνέντευξη Τύπου του Σάκη Τσιώλη (25 με 26 Ιουλίου) όπου θα αναφερθεί στον σχεδιασμό και τους στόχους της νέας περιόδου αλλά και τα πεπραγμένα μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Προσπάθεια του αλλά και της διοίκησης είναι μέχρι το τέλος Ιουλίου να έχει κλείσει το ρόστερ ώστε η ομάδα απρόσκοπτη να κάνει την προετοιμασία της. Παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι θα γίνονται και οι κινήσεις στο δικαστικό κομμάτι.

Την Τρίτη θα εξεταστεί το αίτημα του Ηρακλή για την αναψηλάφηση στην υπόθεση Μάρα και στις 7 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ 2 μέσω τηλεδιάσκεψης για να προσκομιστούν νέα στοιχεία από την ΠΑΕ, τα οποία θα βοηθήσουν στη λήψη της απόφασης για την προσφυγή του Ηρακλή στα Πολιτικά Δικαστήρια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.