Αυλαία στο βασικό στάδιο προετοιμασίας -Παίζει με τη Βέστερλο και… ετοιμάζει βαλίτσες

Metrosport Team16 Ιουλίου 2023

Αποστολή στην Ολλανδία: Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Ζαϊρης

Μετά από 14 μέρες παρουσίας στην Ολλανδία, σήμερα στο… Βέλγιο πέφτει η αυλαία του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του Δικεφάλου. Στις 17:00 ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίσει την Βέστερλο στο πέμπτο και τελευταίο του φιλικό παιχνίδι. Αύριο το απόγευμα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και την Πέμπτη θα κάνει την πρώτη προπόνηση στην Νέα Μεσημβρία μετρώντας αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι με την Μπεϊτάρ στις 27 Ιουλίου στην Τούμπα.

Η ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει σήμερα το απόγευμα ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι γνωστή από χθες το πρωί. Όταν και 12 ποδοσφαιριστές μαζί με τρεις τερματοφύλακες κατέβηκαν στο προπονητικό κέντρο και για 90’ δούλεψαν στην τακτική αλλά και στα τελειώματα.

Ετσι σήμερα κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κοτάρσκι, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Κεντζιόρα και στο αριστερό ο Ράφα Σοάρες. Στο κέντρο της άμυνας ο Εκόνγκ θα έχει δίπλα του τον Μιχαηλίδη, ενώ Σβαμπ και Τσιγγάρας θα είναι στα χαφ. Ο Κωνσταντέλιας πίσω από τον Μπράντον Τόμας με τον Νάρεϊ στα δεξιά και τον Παναγιώτη Τζίμα στα αριστερά. Αναμένεται να περάσει και ως αλλαγή ο Τάισον που σε κάποια κομμάτια της προπόνησης έπαιρνε τη θέση του Τζίμα. Θυμίζουμε πως στις δυο προηγούμενες μέρες ο Βραζιλιάνος είχε μείνει στο ξενοδοχείο γιατί είχε αισθανθεί βαριά τα πόδια του. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν επίσης και οι Ταλιχμανίδης-Μπαλωμένος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.