Αυλαία στο 1ο τουρνουά Esports του metrosport.gr, θρίαμβος για τον Σταύρο Σφέτκο

Metrosport Team28 Ιουνίου 2020

Ήταν μια εξαιρετική πρώτη γνωριμία με τον κόσμο των esports. Το 1o τουρνουά FIFA του metrosport.gr είχε μεγάλη επιτυχία με τους 16 συμμετέχοντες που είχαν επιλεγεί μέσω κλήρωσης να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και να προσφέρουν σκορ και θέαμα.

Μετά από μια σειρά αγώνων γεμάτων αγωνία και πολλά γκολ, ο Γιάννης Λαζαρίδης και ο Σταύρος Σφέτκος ήταν οι δύο παίκτες που πήραν το εισιτήριο για τον τελικό και διεκδίκησαν την πρώτη θέση και το μεγάλο έπαθλο του ταξιδιού στο Ντουμπρόβνικ (μια μεγάλη προσφορά του La Travel)

Μεγάλος νικητής του τουρνουά ήταν ο Σταύρος Σφέτκος που επικράτησε έχοντας την Μπαρτσελόνα με 2-0 του Γιάννη Λαζαρίδη που αγωνίστηκε με την Λίβερπουλ. Ο Σταύρος θα ταξιδέψει στις Δαλματικές ακτές ενώ και οι Λαζαρίδης, Καζινέρης και Παπαγεωργίου που συμπλήρωσαν την πρώτη τετράδα επιβραβεύτηκαν παίρνοντας ξεχωριστά gaming gadgets από την Bloody.

Αυτή ήταν μια πρώτη γνωριμία του metrosport.gr με τον κόσμο των esports και είναι σίγουρο πως θα υπάρξει και συνέχεια με διοργάνωση τουρνουά και σε άλλα παιχνίδια όπως και καθημερινό ρεπορτάζ προκειμένου οι φανατικού λάτρεις τους να ενημερώνονται άμεσα και έγκυρα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.